Meny

Lukk

Vi er Norges ledende fagmiljø innen digital handel

La oss ta en prat

Convert er en strategisk Ehandels partner med tung implementeringskompetanse. Vårt mål er å  lage Norges (og kanskje verdens) beste digitale handelsløsninger for våre kunder, basert på Magento 2 og Pimcore. Vi oppnår dette ved å fokusere på fasene før, under og etter implementasjon av digital handelsløsning, på alt fra strategi, design, analyse og brukertesting, til integrasjoner og konverteringsoptimalisering

NOEN AV VÅRE KUNDER

Våre tjenester

Vi er kanskje den aktøren i markedet med det mest omfattende tjenestetilbudet når det kommer til e-handel. Grunnen til dette er at vi vet hva som skal til for å lykkes med nettbutikk, hva som det er lurt å ha som endel av kjerneleveransen og hva som det er lurt å bruke samarbeidspartnere på.

Siste fra bloggen

 • Veksten i netthandel tiltar i april. Her er tallene bak veksten.

  I dag meldte SSB om 45% vekst i netthandelen for april 2020 vs. april 2019. Dette er den kraftigste veksten noensinne, med 29% vekst i mars 2020 tett bak. De siste årene har vekstraten ligget på 10-12%. Årsaken er selvsagt Corona situasjonen vi alle befinner oss i.  På tvers av våre nettbutikk kunder i Convert var veksten i april enda høyere, med 78%. I mars 2020 steg omsetningen med 63%. Dette er et paradigmeskifte som kommer til å endre mye, også lenge etter at Coronasituasjonen blir gradvis lagt bak oss.  Bak tallene skjuler det seg en rekke interessante funn om hvordan våre vaner for handel på nettet endres og hvordan mange bransjer vil bli påvirket at denne akselerasjonen. 

  Les mer
 • Convert implementerer hjemmekontor for alle ansatte

  I forbindelse med den pågående situasjonen rundt Koronoavirus / Covid 19 har Convert implementert hjemmekontor for alle ansatte. Vi tar situasjonen svært alvorlig men er samtidig tydelige på at dette ikke skal påvirke noen av våre kunder negativt.  

  Les mer
 • Ti råd for å unngå konkurs innen norsk detaljhandel

  Birk Sport, VITA, Tilbords kjeden, Spaceworld, Enklere Liv og Notabene. Listen begynner å bli lang, og den fortsetter å vokse. De siste årene har en rekke godt etablerte Norske Retaliere måttet kaste inn håndkledet. Noen av dem så totalt, at verken bankene eller nye investorer ønsket å ta over driften. En rekke rene nettbutikker sliter også. I løpet av første halvår 2019 meldte 41 oppbud. Det samme skjer i andre land, hvor “Retail Apocalypse” rammer hardt. Kundene er der, men oppfører seg ikke som tidligere.

   

  Les mer
 • Våre verdier i Convert

  Jeg tror på verdibasert ledelse. Jeg tror at bedrifter som lykkes med å etablere et felles DNA som tydelig identifiserer hva de gjør, hvordan de gjøre det og ikke minst hvorfor de gjør det lykkes bedre enn bedrifter som anvender regler og tunge beskrivelser for hva som er lov og ikke lov. 

  Les mer
Se hele bloggen