Meny

Lukk

Convert rykker opp til Magento Enterprise Partner nivå!

Nok en milepæl for Convert Group, som nå klatrer oppover til Magento Enterprise Partner status!

De siste årene har vært fantastiske for oss i Convert! Når Magento lanserte sin nye versjon av e-commerce plattformen i 2015 så var det tydelig for oss at dette var vår mulighet til å virkelig hente inn et forsprang som flere andre aktører hadde, som hadde brukt mange år på å bygge opp kompetanse og teknologi for Magento 1, denne lanseringen kom til å kreve en enorm investering i tid og ressurser for å bygge opp lignende kompetanse og teknologi på Magento 2, det var en investering vi var villige til å ta og var dermed svært tidlig ute med å satse på den nye versjonen. 

Siden den gang så har det skjedd mye, vi har ansatt 30+ nye ansatte, åpnet to nye kontorer og kun utviklet våre nettbutikkprosjekter på Magento 2, som blant annet omfatter Eplehuset, Norli, David-Andersen, Høyer, X-life og mange flere. 

Det har naturligvis ikke kun vært enkelt, men i dag kan vi virkelig være fornøyde med avgjørelsen om å gå all-in med hud og hår, for plattformen har utviklet seg til å bli en fantastisk løsning som vi mener er bedre enn noen gang og som har fantastiske forutsetninger for at vi og våre kunder kan lykkes med i mange år. 

At vi valgte omstille oss såpass tidlig, har resultert i at vi allerede har flere års erfaring med å utvikle komplekse nettbutikkløsninger på Magento, i en tid hvor majoriteten fortsatt benytter den gamle versjonen. Denne prosessen har krevd at vi har måtte dedikere mye tid til kompetanseheving, utvikling og testing, men all denne tiden gjør at vi i dag utvikler nettbutikker som er bedre enn noengang og vi er enda nærmere å oppnå selskapets visjon, som er "Å utvikle Norges (kanskje verdens) beste nettbutikker!". 

En konsekvens av dette er at vi også i større grad utmerker oss i Magento økosystemet, med over 350+ offisielle partnere globalt og det er gøy, for nå kan vi pryde med følgende: 

  • Vi er offisielt 1 av 2 Magento Enterprise partnere i Norge, se listen her.  
  • Vi var Top 10 Magento Contributor i 2018, som den eneste Magento partneren i Skandinavia
  • Vi har i skrivende stund (Mai, 2019) flest Magento 2 sertifiserte ansatte i Norge


Men, vi er langt fra ferdige og vil alltid fortsette å investere i kompetanse, fornøyde kunder og teknologi.