Meny

Lukk

Magento2 B2B nettbutikk

Convert sin delegasjon på Magento Partner Kickoff i Paris fikk innsikt i hva Magento planlegger med sine produkter fremover. I videoen under vil du få høre noe av hva Markus fikk høre om fra Magento 2 sin B2B satsning..

 

- På Magento sitt partner kickoff var kanskje en av de tingene jeg gledet meg mest til å høre mer om Magento sin egen B2B-satsning, forteller Markus Sæther, salgs- og markedssjef i Convert. Han og Ingar Melby var nylig på Magento sitt Partner Kickoff i Paris for europeiske partnere. 

Magento viste frem både nye produkter og forbedringer på eksisterende, og la frem roadmap for årene som kommer. Det er uten tvil spennende ting som skjer hos Magento fremover, og de har et helt annet fokus på produktutvikling enn de har hatt de siste 5 årene.

Etter at Magento Inc ble solgt fra eBay til et investeringsfond har kravene til vekst og produktuvikling blitt en helt annen, og dette er noe vi som partnere og dere som kunder vil nyte godt av i årene som kommer. Magento er allerede verdens ledende e-handelsplattform, og kommer til å forsterke den posisjonen ytterligere i tiden som kommer.