Meny

Lukk

Convert rigger for fremtiden og ansetter ny CEO

Convert Group utvikler og drifter e-handelsløsninger for en rekke store norske nettbutikker som bl.a Eplehuset, Aschehoug, X-Life og Norli. Selskapet opplever kraftig vekst og har gått fra ca. 30 til 60 ansatte på et år. Convert ansetter nå ny CEO for å styrke teamet og legge til rette for fortsatt vekst.

Torkel Johannessen, CEO I Convert

Torkel Johannessen kommer fra stillingen som CEO i det børsnoterte selskapet TargetEveryone, og har også sittet som styreleder i Convert siden selskapet ble startet. Tidligere har han hatt ansvaret for å bygge opp E-Commerce og Omni-channel i kosmetikkkjeden VITA, hvor han også hadde salgs- og driftsansvar for kjedens 177 butikker. Torkel har mer enn 18 års internasjonal og nordisk erfaring fra teknologiselskaper og digitale organisasjoner, og har bl.a. jobbet i selskaper som Egmont, Match.com og Yahoo!

«Det skjer utrolig mye spennende i brytningen mellom tradisjonell handel og digitalisering» sier Torkel. «Det vokser frem et helt nytt økosystem rundt netthandel som påvirker både verdikjeder og forretningsmodeller for nær sagt alle bedrifter som selger varer og tjenester.

Dette er et område jeg kjenner godt fra før og virkelig brenner for. Jeg gleder meg stort til å ta fatt på jobben som leder for Convert, som består av en gjeng utrolig flinke mennesker, kan vise til en imponerende veksttakt og har levert en rekke sterke prosjekter de siste årene».

Tidligere daglig leder og medeier Ole Johan Heintz fortsetter i selskapet hvor han går over i en rolle med ansvar for brukeropplevelse og konvertering, et fagområde han brenner sterkt for.

«På vegne av meg selv og de andre eierne i Convert er vi svært glade for å få Torkel inn i CEO rollen. Tidligere i år styrket vi teamet med å få teknologiekspert og tidligere markedssjef i Creuna Eirik Norman Hansen inn i styret og vi ser på ansettelsen av Torkel som en forlengelse av dette der vi profesjonaliserer selskapet og rigger oss for en spennende fremtid med større prosjekter, flere kunder og store muligheter »