Meny

Lukk

EPiServer Commerce

EPiServer er en solid plattform, som med sitt content management system har fått et sterkt fotfeste i det skandinaviske markedet. Det er også derfor et utall av store norske nettsider drives av EPiServer-teknologi. Etter oppkjøpet av Ektron, vil nok EPiServer bli en enda mer dominerende plattform i tiden som kommer.

Enterprise-plattform med fokus på digital marketing, personalisering og mobile first

Med EPiServer for du en plattform bygd for det moderne eCommerce-teamet, med integrert funksjonalitet for personalisering, A/B-testing og du kan lage nye kampanjer på rekordtid. Lag personalisert innhold som kun vises til enkelte brukergrupper, basert på atferd de har hatt på nettbutikken.

På bildet. EPiServer har mange muligheter for å definere brukergrupper for personalisering. 

Én plattform - mange markeder

Med EPiServer kan du få en global netthandel opp å stå raskt. Du kan gjenbruke globale kataloger lokalt, og maksimere profitten uansett hvor du utvider.

Selg på tvers av markedene dine med én katalog ved å tilpasse produkt- og markedsinformasjonen, og sørge for lokal språkhåndtering, valuta, avgifter og priser.

Innebygd optimalisering

Automatiser innholdsoptimalisering: EPiServer sin funksjon for selvoptimaliserende multivariattesting er intelligent, og lærer hvilke innholdsblokker eller produkter som konverterer best blant kundene dine. Den viser automatisk det beste innholdet oftest, slik at du får høyere grad av konvertering over tid.

Innebygd CMS 

EPiServer har et kraftfult CMS innebygget og fullintegrert mot nettbutikken, som inkluderer et komplett utvalg av verktøy for digital markedsføring gjør at plattformen kombinerer kraften av innhold og e-handel uten behov for videre utvikling.

Lyst til å ta en prat om hvordan vi kan hjelpe dere?

Ta kontakt med Ingar på 913 38 621 eller ingar@convert.no