Meny

Lukk

Europris, en av Norges mest kjente kjeder valgte Convert

Europris er en norsk non-food/dagligvarekjede med over 200 butikker over store deler av Norge. 

Europris er i dag en av landets mest kjente kjeder, over hele 90% av alle nordmenn sier de kjenner til Europris, en merkevarekjennskap som er imponerende. Veksten fortsetter for hjørnesteinbedriften i fra Fredrikstad og bare i 2015 er planen å utvide med hele 14 nye butikker. 

Convert var så heldige å bli tatt med i evalueringsprosessen til Europris når de skulle starte sin nye digitale satsing, i dag er vi fast leverandør av alt teknisk utvikling tilhørende Magento som e-handelsplattform, serverdrift og designarbeid. 

Europris.no vist på iPhone

Europris.no er i dag utviklet på Magento, designet er utviklet i fellesskap og implementert av Convert, tilpasset mobile enheter naturligvis. Om vi skal gå litt mer teknisk til verks så har løsningen et videreutviklet kampanjesystem blant annet og en søkefunksjonalitet på produktsiden som tar for seg alle butikker, produkter og som i tillegg finner nærmeste butikk basert på geolokasjon. 

Om du blir med helt til bunnen så finner du et internt varedatasytem med et par millioner bevegelser som stadig oppdaterer Magento, ganske så omfattende med andre ord. 

Det er en rekke flinke mennesker i Europris som stiller høye krav til en profesjonell motpart og som har gitt oss tillitt til å utvikle spennende, nye løsninger sammen. Det er noe vi setter stor pris på! 

Bilde av europris.no

 Ta en titt på nettsiden her: europris.no

Interessert i å vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere?

Ta kontakt med Ingar på 913 38 621 eller ingar@convert.no