Meny

Lukk

Jobbe i Convert

E-handel er en bransje i kraftig vekst. Statistikk fra Statistisk Sentralbyrå viser at over 75% av nordmenn handler på nett i løpet av en 12 måneders periode. Når stadig mer handel flyttes til nett er det ikke rart at store seriøse aktører nå begynner å få øynene opp for mulighetene online.

Ronja Bjørnvold, prosjektleder i Convert

Vi i Convert ønsker å levere e-handelsopplevelser i verdensklasse. For oss er e-handel noe mer enn bare nettbutikk. Vi leverer et helhetlig spekter av tjenester til kresne kunder, fra rådgivning, over design, til teknisk implementasjon og oppfølgingen som trengs for å oppnå best mulig resultat med satsningen.

Det er ikke tomprat, men krever innovasjon, nysgjerrighet og et ønske om alltid å utvikle oss.

Målet vårt er å være best i alle ledd. Det er ikke tomprat, men krever innovasjon, nysgjerrighet og et ønske om alltid å utvikle oss.

I vårt arbeid med konvertingsoptimalisering og brukeropplevelse gjennomfører vi A/B-tester, brukertester og bruker eye tracking for å hjelpe kundene våre å få en enda bedre løsning. 

Som teknikere er vi opptatt av godt håndverk, og å bygge løsninger som vi kan stå inne for. For tiden jobber vi med styrke oss på drift i skyen, automatisering og monitorering.

Vi i Convert bygger Norges desidert råeste fagmiljø innen e-handel

Vi i Convert bygger Norges desidert råeste fagmiljø innen e-handel og ønsker oss flere smarte folk på laget. Hvis du har lyst til å utvikle deg i en fremadstormende bransje bør du ta en titt på stillingene under. Er din spisskompetanse ikke nevnt, ta kontakt likevel og fortell oss hvorfor vi trenger deg ombord!

Bilder fra Convertkontoret

For tiden er vi på utkikk etter:

Vi er alltid interessert i smarte hoder. Har du et smart hode vil vi gjerne prate med deg uavhengig av hvilke profiler vi er på utkikk etter!