Meny

Lukk

Prosjektleder e-handel

Convert er en gjeng med teknologer, designere, konverteringseksperter, forretningsutviklere og prosjektledere. Vi bygger Norges råeste fagmiljø innen e-handel og trenger flere sterke utviklere med på laget.

Vårt fokus er på store kjente kunder og merkevarer, noe som betyr langsiktige og utfordrende prosjekter med høyt nivå i alle ledd.

Vi er på jakt etter deg som har en velutviklet faglig stolthet, og gjerne liker de tekniske aspektene av prosjekter. Du har brettekanter i skapet, og hater å komme for sent. I tillegg står det høyt hos deg å holde det du lover, og du lover heller litt mindre enn å ikke levere varene. Du er en omgjengelig type hvor latteren sitter løst, men setter også skapet på plass om noen prøver å flytte på det. 

Hos oss vil du få mulighet til å spisse deg innen e-handel og på teknologi som blir stadig mer ettertraktet. Du må ha erfaring med å lede tekniske prosjekter fra tidligere, og vet hva som skal til for å lykkes med et IT-prosjekt. Kanskje er du en utvikler som har ambisjoner om å ta steget inn i prosjektlederrollen, eller en prosjektleder med solid teknisk grunnmur? 

I Convert vil du få mulighet til å utvikle deg faglig og få stor innflytelse på løsningene du jobber med. Vi er opptatt av høy kvalitet i leveransene våre og ønsker oss nysgjerrige kolleger som kan bidra til å holde oss i forkant av den teknologiske utviklingen.

Vi er anerkjent for god design og setter estetisk sans høyt. Likevel overlater vi ikke viktige ting som brukeropplevelse og konvertering til subjektiv synsing. Vi arbeider etter en svært datadrevet metode, og bruker verktøy som brukertesting, eyetracking og A/B-testing til å lære hvordan vi kan skape enda bedre løsninger.  Vi tror på å vite fremfor å gjette og håper du syns det er spennende også!

Du vil få jobbe med noen av Norges ledende nettbutikker og merkevarer, og få bidra aktivt til å hjelpe nettbutikker du kanskje handler i selv med å bli bedre. 

Arbeidsoppgaver

  • Prosjektledelse av e-handelsprosjekter

  • Kundekommunikasjon

  • Produkteieransvar

Relevant erfaring

  • SCRUM/Kanban

  • Prosjektledelse av IT-prosjekter

  • Magento- eller Episerver erfaring et pluss
  • Ledelse av utviklingsteam

  • JIRA/Confluence

Hos oss får du selvfølgelig konkurransedyktige vilkår. Vi har ingen massør ansatt, men til gjengjeld kan vi tilby interessante arbeidsoppgaver, spennende kunder (som du sannsynligvis har handlet hos selv), faglig utvikling og et godt sosialt miljø.

Ta kontakt på claus@convert.no om du vil sette ditt preg på Norges beste e-handelsmiljø!