Meny

Lukk

David-Andersen

En digital fornyelse av gullsmedkjeden David-Andersen som har 140 års erfaring med å utvikle egne med høy kvalitet i tillegg til å være gullsmedenes merkevarehus.

I dag er David-Andersen en kjede med seks butikker og en fremoverlent nettbutikkavdeling hvor alle vektlegger god kundekontakt som skal gi gode og inspirerende opplevelser. Nettbutikken skal være med på å gjøre drømmer til virkelighet, vise frem sannsynligvis Norges bredeste produktspekter og tilrettelegge for en kundereise som krever sterkere bånd mellom det digitale og fysiske.  

David-andersen referanse

 

Prosjektet

Etter et gjennomført Forprosjekt sammen med kunden så startet vi nettbutikkprosjektet med design & brukeropplevelse, deretter startet utviklingsløpet hvor selve rammeverket av løsningen er to plattformer, Magento 2 som styrer E-Commerce og Pimcore som er en integrert CMS løsning Convert benytter for at kunden skal ha muligheten til å arbeide selvstendig og fleksibelt med inspirasjon, innhold, kampanjer og look & feel uten å holdes tilbake av behov for å utvikle malverk og andre kjipe restriksjoner. 

To andre aspekter av prosjektet vårt som har vært helt essensielt er arbeidet sammen med David-Andersen sin ERP & POS leverandør som vi har integrert med nettbutikken.

David-Andersen startet også parrallelt med en betydelig satsing på lojalitet og har dermed introdusert sin egen kundeklubb, hvor Oculos som partner av Convert har vært en viktig sparringspartner og leverandør av kundens nye kundeklubb konsept og system som nå er en integrert del av nettbutikken. 

Som totalleverandør er vi også ansvarlig for Hosting og Support.

Ta en titt på den nye nettbutikken deres her

Vil du vite mer om utvikling av nettbutikk?

Ta kontakt med Markus på 95 74 78 70 eller markus@convert.no