Meny

Lukk

Vi fornyet den 100 år gamle stilsikre jubilanten, Ferner Jacobsen!

Familiebedriften Ferner Jacobsen ble etablert allerede i 1916, over de siste 100 årene har bedriften vært med på en utrolig reise i moteverdenens trender og utvikling. Med et stort utvalg av ekslusive merkevarer er målet deres å være en av de ledende høy-profilerte motehusene for menn og kvinner i Skandinavia.

De flinke folkene i Ferner Jacobsen har de siste årene gjennomført flere nettbutikkprosjekter, de siste par årene har de prøvd ut Magento i fra et par ulike leverandører, uten helt å lykkes dessverre og situasjonen var såpass at de var deres eksisterende system var mer til hinder enn det ga muligheter til å arbeide slik de ville og fortsette den gode veksten de opplevde. 

 

FernerJacobsen Magento nettbutikk_Convert Group

 

Vi i Convert var såpass heldige å bli anbefalt i fra en samarbeidspartner av Ferner Jacobsen og har de siste 5 månedene hatt gleden av å arbeide sammen om et prosjekt som representerer Ferner Jacobsen sine verdier om god kundeservice, fantastisk kjøpsopplevelse, den ultimate veiledningen for kunders personlige stil. I tillegg til å være en nettbutikk som gir kundene valgfrihet, en overlegen brukeropplevelse uavhengig av enhet og en solid fundament som både er fleksibelt og moderne. 

Kundens evalueringskriterier: 

  • Menneskene i Convert
  • Kostnad
  • Leverandør sin erfaring og tjenestespekter. 

Kort om prosjektet: 

Som totalleverandør er vi også ansvarlig for Hosting og Support. 

Resultater:

Omsetningen har økt med 50%, bedriften har etablert en nettbutikk som spiller sammen med deres fysiske tilstedeværelse og de har en fornøyd e-commerce manager som vi i Convert synes det er veldig artig å arbeide sammen med.