Meny

Lukk

Vi har laget en liten og leken nettbutikk, Lykkeland!

Lykkeland er en nettbutikk laget av kjærlighet til merker og leker som skiller seg ut fra mengden av barneleker og utstyr som finnes der ute. Det er produkter av meget god kvalitet, som både er sunne og trygge for barnet. Som foreldre selv er gründerne Lene & René opptatt av at deres produsenter er opptatt av miljø, sikkerhet for barna samt at man støtter barn som ikke har det så bra selv. 

I dette prosjektet har vi virkelig fått utnyttet både bredden og dybden av Magento som plattform og mulighetene man har, selv med et begrenset budsjett. 

Designet og brukeropplevelsen er både vi som leverandør og kunden svært fornøyd med, her mener vi resultatet går en høy gang over både mange små og større aktører i markedet. Utgangpunktet for hele rammeverket er Convert Building Blocks som alle våre Magento nettbutikker benytter. Dette gir kunden stordriftsfordeler og mye valuta for pengene, blant annet i form av et usedvanlig godt responsivt design (om vi får si det selv), filtreringsmuligheter, søk og kampanjefunksjonalitet. I tillegg til design av nettbutikken har Convert også løftet bedriftens digitale fotprint i form av ny logo. 

Nettbutikk for bedriftsmarkedet

Nettbutikken betjener både privatmarkedet (B2C) og bedriftsmarkedet (B2B), her har vi benyttet standard Magento funksjonalitet i kombinasjon med noe skreddersøm. Resultatet er en meget profesjonell nettbutikk hvor deres forhandlere blant annet kan:

- Registrere seg enkelt 

- Lykkeland kan sortere ulike typer forhandlere

- Kunden kan lagre flere leveringsadresser

- Se og spore dine ordre

- Full oversikt over tidligere kjøp

- Enkelt å kopiere forrige bestilling

- Finn butikk

- Muligheten til fast % på ulike kundegrupper. 

Lekende lett i drift

Som en liten aktør som betjener både bedriftsmarkedet og privatmarkedet er effektiv drift utrolig viktig, noe både René og Lene har prioritert og Convert har fått løst på en god måte med den nye nettbutikken. Ordre i fra private kunder registreres i nettbutikken, deretter sendes den automatisk over til Ongoing Warehousing som bedriften har outsourcet lageret til. Deres systemer mottar en ny ordre og denne blir plukket og sendt ut til kunden, deretter gis det automatisk signal tilbake til nettbutikken som trekker pengene (Klarna KCO) og endrer ordrestatus, som igjen gir kunden beskjed om at varene er på vei, alt dette av seg selv. Løsningen er også integrert med kundens forretningssystem, det nettbaserte økonomisystemet 24SevenOffice, hvor både B2C og B2B ordre registreres. 

Denne nærmest automatiserte driften gjør det enkelt for Lykkeland å fokusere på viktigere arbeidsoppgaver, effektiviserer driften og ha overordnet kontroll. 

Oppsummering

 

- Magento nettbutikk

- B2C og B2B nettbutikk

- Convert Building Blocks (mye skreddersydd funksjonalitet i fra Convert)

- Klarna KCO 

- Ongoing Warehousing toveis-integrasjon

- 24SevenOffice (ERP) integrasjon

- Sleeknote

- Mailchimp nyhetsbrevsystem

- Facebook & Instagram

- Finn nærmeste forhandler

- Posten (transportør)

- AheadWorkds Advanced Reports

- Ny logo 

 

Nettbutikken driftes i dag av Convert og kunden benytter våre serviceavtaler for support og oppfølging. 

Vil du vite mer om utvikling av nettbutikk?

Ta kontakt med Markus på 95 74 78 70 eller markus@convert.no