Meny

Lukk

Moccamaster

I 1969 satte det første mennesket sin fot på månen - og Gerard Smit introduserte sin første Moccamaster. Det representerte en revolusjon i kaffeindustrien. Her i Norge ble vi introdusert til Moccamaster i 1974 og i dag har over to millioner av de ikoniske kaffetrakterne funnet sin plass i våre mange hjem. 

Vi har hatt gleden av å arbeide med Moccamaster Nordic om deres nye nettbutikk, formålet ved prosjektet har vært å modernisere deres digitale uttrykk, fortelle historien bak selskapet og gi deres kunder all relevant informasjon i søk-og kjøpsprosessen.

Vi har blant annet laget en kaffetrakter-guide, gjort det enkelt å finne rett forhandler, gjort brukerveiledninger, video og nyttige evalueringskriterier enkle å finne, introdusert en blogg og ikke minst har vi fått muligheten til å vise frem produktspekteret til Moccamaster, som strekker seg mye bredere enn de fleste er kjent med. 

Vi har også satt både nye og lojale kunder av Moccamaster i fokus ved å gjøre det enkelt for kundene å registrere garanti, synliggjøre support og veilede kundene til å finne rett tilbehør & reservedel til rett produkt.

 

 

Convert Group er totalleverandør av prosjektet og har arbeidet med kunden helt i fra analysefasen hvor vi har arbeidet med brukertesting i ulike scenarior (gerilja og test-lab), design og brukeropplevelse. Selve nettbutikken er utviklet på e-handelsplattformen Magento som Convert er Silver Solution Partner med. Nettbutikken er felles for hele konsernet og er dermed representert i både Norge, Sverige, Finland og USA. Alle deler er integrert med selskapets ERP system, Microsoft Navision. 

Kunden har i dag Premium Enterprise Serviceavtale med Convert, dette sikrer de 24/7 - 365 support, ubegrenset med supporthenvendelser og alt med garantert svartid på under 1 time. 

Vi syntes det er gøy å arbeide med de flinke folkene hos Moccamaster og håper på et langsiktig godt samarbeid.

Ta en prat med Markus for å lære mer!

Du når han på telefon 95 74 78 70 eller markus@convert.no