Meny

Lukk

Ny Magento 2 nettbutikk for Run & Relax

Run & Relax ble grunnlagt med en visjon om å inspirere moderne kvinner til en sunnere og mer aktiv livsstil i en ellers travel hverdag. Konseptet er basert på skandinavisk estetikk og de har en ambisjon om å lage tøy som inspirerer til trening. 

Nettbutikken vi har utviklet for de er bygd på Magento 2, med Convert Blocks som rammeverk. Så de har absolutt benyttet seg av den nyeste teknologien på markedet og ved å bruke vårt egetutviklede rammeverk som presentasjonslag så har de fått en funksjonsrik løsning som vil oppdateres jevnlig med nye forbedringer til en vesentlig lavere kostnad. 

Runandrelax

Run & Relax ønsket også fleksibiliteten til å arbeide mer selvstendig med nettbutikkens look and feel uten å involvere utviklere. Vi har derfor levert Magento 2 integrert med Pimcore CMS, på den måten kan kunden selv endre innhold og struktur på alle nøkkelsider, eksempelvis forsiden, kategorisider, blogg osv.

Det er virkelig en fantastisk kombinasjon som gir teamet hos Run & Relax muligheten til å lage en mer levende nettbutikk som er relevant for kundene deres. 

Kort om prosjektet:

 Som totalleverandør er vi også ansvarlig for Hosting og Support. 

Ta gjerne en titt på nettbutikken her.