Sunkost

 

Sunkost er Norges eldste helsekostkjede med 30 års erfaring og en visjon om å gjøre det enklere og mer fristende å leve sunt. De er en landsdekkende kjede med over 100 butikker og en moderne digital handel som knytter de fysiske butikkene og kundeklubben sammen i en helhetlig omnikanal strategi. 

I samarbeid med Sunkost så har vi designet og utviklet deres nye digitale handel hvor vi bruker Magento Open Source som ecommerce løsning i kombinasjon med Pimcore CMS slik at de kan arbeide mer selvstendig og kreativt med innhold som både øker trafikk og som er kjøpsutløsende. 

I dette prosjektet så har vi blant annet utviklet løsninger for å styrke samspillet mellom digital kanal og fysisk handel med gode strategier for Klikk & Hent. Vi har også samarbeidet med partneren vår Oculos for å integrere Voyado plattformen med Magento slik at både sluttkunde og Sunkost får flere fordeler i forhold til kundeklubb strategi og marketing-automation på tvers av kanalene i stedet for kun fysisk eller digitale siloer. 

Vi bruker Flow som digital tjenesteplattform og grunnlag for alle integrasjoner, blant annet med systemer som Pimcore PIM og bedriftens POS-løsning. 

Så har vi som alltid en best-of-breed tilnærming til øvrige tjenester i prosjektet, som blant annet Nosto for produktanbefalinger og personalisering, samt Algolia for internt-søk. 

Sunkost valgte Convert på bakgrunn av deres erfaring med omnikanal, en rekke gode referanser, og mer kreative løsningsforslag enn konkurrentene.

Den faglige kompetansen og engasjementet til hver enkelt i prosjektet har bidratt til en vellykket leveranse, og gitt trygghet og forutsigbarhet i gjennomføringen og lanseringen. Skiftet fra gammel plattform til Magento gikk smertefritt og i henhold til plan og budsjett.

Sunkost er meget fornøyde med valget av Convert som leverandør, og ikke minst med resultatene etter lansering.

Convert oppleves som en fleksibel samarbeidspartner, og har skapt en nettbutikk som har gitt vekst i omsetning fra organisk trafikk og økning i konverteringsfrekvens fra alle kanaler. Kombinasjonen av Magento og Pimcore som CMS og PIM, gjør at vi jobber effektivt med SEO, innhold, beriking av produkter, samt lansering og optimalisering av kampanjer.

- Andreas Løveng, eCommerce Manager Sunkost

Kort om prosjektet

  • Magento Open Source

  • Pimcore CMS 

  • UX

  • Integrasjoner

  • Rådgivning

  • Forvaltning

 

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Kontakt Markus

Vi bistår dere med strategisk rådgivning rundt digital handel, teknologi og digital forretningsdrift.

Vi leverer digitale handelsplattformer, PIM & DAM, integrasjoner, søk, personalisering m.m.

Vi leverer tjenester rundt UX-design, CRO, brukerundersøkelser og optimalisering.

Vi hjelper dere med forvaltning av digital handel fra applikasjons- forvaltning og support, til utleie av eCom Manager.