Meny

Lukk

Hvorfor velge Magento 2?

Velge ny nettbutikkplattform? Her er de viktigste grunnene til hvorfor Magento er markedsledende! Magento2 er en ledende e-handelsplattform

Magento2 er en ledende e-handelsplattform, og utvilsomt en av de dere bør vurdere om dere skal over på nytt plattform eller starte en ny nettbutikk. Få plattformer vil gi dere like mye fleksibilitet, kraft og funksjonalitet for pengene som det Magento gjør.

Magento er et amerikansk selskap med en global satsing, sentralt er de ca 570 ansatte. De har totalt 300+ offisielle partnere, listen over norske partnere finner du her.

Magento er kåret til årets plattform for 4 året på rad, raskest voksende plattform 2016,  B2C leader 2016,  B2B Leader 2016 og Strong Performer i publikasjoner som Forrester, Internet Retailer osv.

Magento økosystemet med ny omsetningsrekord i 2016 - 101$ milliarder

 • Med sine 260 000 nettbutikker verden over er Magento markedsledende, størst representert innen retail (Klær, sko, møbler og interiør).

 • Magento2 har høy utviklingstakt

  • Ingen enkeltstående IT avdeling klarer å holde tritt med utviklingen innen netthandel, heldigvis har du og de resterende 260 000 bedriftene som bruker Magento globalt et økosystem av 150 000 innovatører som hjelper deg slik at du alltid har forspranget på konkurrentene dine.   

 • Magento2 Enterprise er bygd for både B2B og B2C

Håper dette ga deg en grei innføring i styrkene til Magento som potensiell nettbutikkplattform.

Men, det kan også være nyttig å vite at:

 • Valg av ny nettbutikkleverandør bør vurderes ut fra en rekke parametere, plattform er kun det første steget. Husk deretter å vurdere potensielle byråer som kan levere på valgt plattform og ikke minst, selve teamet som skal arbeide på ditt spesifikke prosjekt.

 

 • Magento 1 har begrenset levetid og supporteres kun til september 2018, skal du starte et prosjekt nå er det dermed arvtakeren Magento 2 du skal vurdere.

 

 • Selv om Magento Community er gratis, så er det definitivt ikke en plattform for mindre selskaper som ikke ønsker å allokere noe ressurser til videreutvikling o.l. Magento er et kraftig system som fungerer best om man tar e-commerce seriøst.

 

 • Som verdens mest brukte e-commerce plattform er det selvfølgelig også attraktivt å forsøke å hacke Magento nettbutikker, husk dermed å ta nødvendige forholdsregler som å følge alle sikkerhetsoppdateringer osv.

 

 • Om du kun har budsjett til å vurdere de absolutt billigste alternativene for å komme i gang med en Magento nettbutikk er nok ikke Magento det beste alternativet for deg, vurder andre alternativer. Det finnes en rekke ferdige designmalverk o.l, men disse er etter vår erfaring ofte av svært dårlig kvalitet, både programmering og brukeropplevelse.

 

 • Det er mange som arbeider med Magento, men kun noen få offisielle partnere. Det kreves ingenting av et IT selskap å starte som uoffisiell Magento leverandør, på samme måte som at alle med litt teft kan selge tjenester innen Google Adwords og SoMe, men kvaliteten og resultatene vil sannsynligvis variere fra resultatene ledende byråer i markedet ( som eks. Red Performance) vil gi deg.

 

Ta en prat med en av våre hyggelige rådgivere!