Meny

Lukk

Kontakt Magento i Norge

Lurer du på hvem du skal ta kontakt med i Adobe som kan hjelpe deg med Magento Commerce i Skandinavia? Her er de viktigste kontaktpersonene. 

De aller fleste som bruker Magento som deres ehandelsplattform i Norge har et dedikert byrå til å hjelpe de med utvikling og forvaltning av deres nettbutikk, men i noen tilfeller så ønsker man naturligvis å snakke direkte med riktig representant i Adobe (Magento) og da ønsker man naturligvis å prate med noen som jobber med det norske markedet, så her er en liten oversikt over de viktigste kontaktpersonene:  

Salg

Evaluerer du Magento Commerce som deres nye ecommerce plattform?

Hvis du ønsker å vite mer om Adobe som selskap og Magento som ecommerceplattform, demo av Magento sine løsninger, funksjonalitet, relevante referanser og prisinformasjon om lisenskostnad så kan du ta kontakt med Erik Bergelin, han er Salgssjef for Skandinavia. Du når han på +46 709 59 19 57 eller bergelin@adobe.com 

Customer Success Manager 

Bruker du Magento Commerce i dag og lurer på hvem din Customer Success Manager er? 

Kanskje du ønsker et møte for å lære mer om funksjonalitet dere ikke bruker i dag, få innføring i ny funksjonalitet som har blitt lansert eller gi tilbakemeldinger på ting dere mener bør forbedres. 

Kontakt Linnea Soderling på +46 733 13 31 92 eller soderlin@adobe.com 

Support

Bruker du Magento Commerce i dag og ønsker å benytte deg av Magento Support som er en del av lisensavtalen din? I så fall kan du registrere support ticket, lese relevante artikler, se "how to" videoer og liknende her: Magento Support  

Lære deg ny funksjonalitet? 

Den kjappeste måten å få en kort innføring i ny funksjonalitet på er å ta en titt på brukerdokumentasjonen til Magento, den finner du her. 

Magento Partnere Alt annet 

Fortsatt usikker på hvem du skal kontakte? Da skal du sannsynligvis ta kontakt med Magento byrået ditt, så kan de hjelpe deg. Har du ikke valgt byrå ennå? Vel, da bør du ta kontakt med Convert. 

Vil du vite mer om utvikling av nettbutikk?

Ta kontakt med Markus på 95 74 78 70 eller markus@convert.no