Meny

Lukk

Ønsker du en Magento Demo?

Book en demo fra en av våre rådgivere, eller få tilgang til en egen Magento demo som du kan teste på egen hånd. 

I prosessen med å evaluere ulike ecommerce plattformer så er det alltid smart å få en grundig innføring i plattformens funksjonalitet, styrker/svakheter og brukervennlighet så tidlig som mulig. 

Vår erfaring er at alt for mange hopper bukk over denne fasen når de skal velge ny ecommerce plattform, noe man betaler for senere når man har investert tid og penger i en ny nettbutikk og finner ut at "jeg regnet jo med at en ecommerce plattform i 2020 skal ha muligheten for å ......", så det å bli godt kjent med den teknologiske plattformen man skal bygge hele ecommerce løsningen på er tid godt investert. 

Det er også en suveren mulighet for å bli bedre kjent med hvilke krav man faktisk skal stille til en ecommerce løsning, hvilke muligheter man kan få som man ikke hadde tenkt over og skrinlegge de ønskene man hadde, som rett og slett ikke var realistiske. 

Book en demo:

I første omgang så anbefaler vi deg å booke en demo av Magento Commerce, på den måten får du avgjort på under 1t om det her er en relevant plattform for dere, eller ikke. 

Demo kan dere booke ved å ta kontakt med Markus på markus@convert.no eller 95 74 78 70. 

Få en egen demo: 

Etter å ha fått en rask innføring i hvordan man bruker plattformen i en demo fra en av våre rådgivere så ønsker du kanskje å gå litt dypere til verks, i så fall så bør du få tilgang til en egen demo du kan leke deg med. 

Da er det mye enklere å få en følelse av hvordan det vil være å jobbe med plattformen, samt hvilke muligheter og restriksjoner som finnes. 

Vi kan sette opp en egen installasjon av Magento Commerce for dere kostnadsfritt som dere har tilgjengelig i 14 dager. 

Ta kontakt med Markus på markus@convert.no eller 95 74 78 70 for å få tilgang på en egen demo. 

Vil du vite mer om utvikling av nettbutikk?

Ta kontakt med Markus på 95 74 78 70 eller markus@convert.no