Meny

Lukk

Applikasjons­forvalt­ning

Når nettbutikken skal publiseres, er det viktig at det er tenkt gjennom applikasjonsforvaltningen - hvem skal passe på nettbutikkapplikasjonen. Applikasjonsforvaltning er mer enn "webhosting", det handler om å sørge for at applikasjonen operer uten feil, og at man er proaktiv i forhold til fremtidige risikoer. 

Applikasjonsforvaltning skal passe på nettbutikken fra den blir publisert til den skal oppgraderes eller avvikles, derfor kalles denne fasen også Application Lifecycle Management. I denne fasen er det viktig å ha gode instrumenter for å sørge for at applikasjonen er operativ, at fremtidige flaskehalser blir avdekket og eventuelle driftsrisikoer redusert eller fjernet.

Sikkerhetsbehovet vokser

Vi opplever at mange nettbutikker undervurderer sikkerhetsbehovet, og at mottiltak mot datainnbrudd eller snoking ikke tas alvorlig nok. Kryptering og god sikkerhet er en hygienefaktor blant forbrukere for å oppfatte en nettbutikk som trygg å handle på, og vi fokuserer derfor betraktelig på sikkerhet og risikoanalyse i applikasjonsforvaltningen. 

Lastetid en viktig faktor

Å ha en side som tar kort tid å laste er viktig både for rankingen på Google, og konverteringen på siden. Vi tar derfor lastetid på alvor i vår applikasjonsforvaltning. 

Lyst til å ta en prat om hvordan vi kan hjelpe dere?

Ta kontakt med Ingar på 913 38 621 eller ingar@convert.no