Meny

Lukk

Hva er prisen på Magento?

Først av alt, det spørs på hvilken Magento-lisens du tenker på. Magento Open Source er helt uten lisenskostnader, mens Magento Commerce nylig har kommet med en ny prismodell. 

Den nye prismodellen til Magento Commerce Edition: 

Mens Magento Commerce (tidligere Enterprise) tidligere hadde en prismodell som tok utgangspunkt i antall appservere, og med en grunnpris på ca $18 000 (ca kr 150 000) per år, har de nå endret prismodellen sin til å være basert på  den årlige omsetningen til nettbutikken og gjennomsnittlig ordreverdi (AOV) i stedet. 

Den nye prismodellen vil basere seg på omsetningsintervaller og Magento viser med denne nye modellen kundene sine tillit ved å la de selv rapportere inn omsetning for å sette korrekt prislapp.

Som Magento partner har vi ikke tillatelse til å publisere de nye lisensprisene for Magento Commerce, men vi kan røpe at endringene kanskje vil komme overraskende på flere. Vurderer du Magento? Ta kontakt med oss for korrekt lisenspris og et uforpliktende tilbud.

Ta en uforpliktende prat med oss!

Trenger du en sparringspartner på valg av e-handelsplattform eller hjelp med utvikling av nettbutikken? Convert er en av Norges ledende leverandører av nettbutikker, og vi leverer et bredt tjenestespekter rundt det å lykkes med nettbutikk. Vi har jobbet med kunder som Europris, Eplehuset, Christiania Glasmagasin, Moccamaster og mange flere. 

Ta en prat med en av våre hyggelige rådgivere!