Meny

Lukk

Rekordomsetning for Magento-miljøet!

101 milliarder dollar i digital omsetning via Magento plattformen på verdensbasis i 2016. 

Magento økosystemet opplever en vanvittig vekst om dagen og har i den sammenhengen leid inn IDC som gjennomfører markedsundersøkelser for å finne ut hvilken økonomisk påvirkningskraft deres ehandelsplattform og tilhørende økosystem har.  

IDC har også kommet med en prediksjon på at digital handel vil representere 19% av all handel av varer innen 2020.  

Som Magento Professional Partner i Norge synes vi selvfølgelig det er utrolig kult at både flere kunder og samarbeidspartnere får øynene opp for Magento, som tross alt er verdens mest populære nettbutikkplattform.  

Så, hva er det som gjør Magento så populært?  

 

Øk salget, senk kostnadene: Den gjennomsnittlige Magento nettbutikken vokser 3X raskere enn bedrifter med konkurrerende plattformer. De realiserer også en 50% reduksjon i Total Cost of Ownership. Selg mer, spar mer og gjør det raskere.  (Kilde: Internet Retailer Top 500, Magento Enterprise kunder)

 

En hær av innovatører: Ingen enkeltstående IT avdeling klarer å holde tritt med utviklingen innen netthandel, heldigvis har du og de resterende 250 000 bedriftene som bruker Magento globalt et økosystem av 150 000 innovatører som hjelper deg slik at du alltid har forspranget på konkurrentene dine.   

 

Magento Marketplace: Magento har verdens største og mest allsidige markedsplass av moduler som er testet og tilpasset plattformen.  

 

Fleksibilitet: Kundens vaner endrer seg raskere enn noen gang og kravene for å drive suksessfullt innen ehandel er hardere enn noen gang. Med Magento så har du fleksibiliteten til å skreddersy og utvide plattformen for å nå dagens krav og morgendagens forventninger.  

 

Gode partnere: Magento har et omfattende partnerapparat som hjelper deg å lykkes, det er også mange tilbydere i Norge, men det er kun 3 norske selskaper som er sertifisert Magento partner her i landet, blant annet Convert 

Vil du vite mer om utvikling av nettbutikk?

Ta kontakt med Markus på 95 74 78 70 eller markus@convert.no