Meny

Lukk

Sijabra

En disruptiv digitalt utfordrer i en ellers tradisjonsrik og gammeldags bransje.

Sijabra er et komplett planleggingsverktøy for forlovede som planlegger sitt bryllup, både gratis & intuitivt!

På hjemmesiden til Sijabra så kan du lage gjesteliste med alt fra allergier til bordnummer og velge og vrake mellom flere tusen leverandører av selskapslokale, vielsessted, catering, blomster og alt du trenger til ditt perfekte bryllup.

Her kan du enkelt sende meldinger med favorittleverandørene, og legge dem til i budsjettet ditt. Inviter inn din kjære, og del på planleggingen med enkle gjøremål og huskelister med frister og påminnelser.

Se hvordan det fungerer her

 


Vårt samarbeid

Convert arbeider nesten utelukkende kun med store, etablerte bedrifter og anerkjente merkevarer i Norge, men etter å ha hørt forretningskonseptet til Sijabra fra nøkkelpersoner som vi har svært god erfaring med fra tidligere prosjekter og vet er usedvanlig engasjerte og dyktige så ble vi naturligvis engasjerte selv og ønsket å være en del av deres reise videre.

Vi samarbeider med Sijabra på ulike nivåer, både som sparringspartner for digital forretningsutvikling med fokus på ny produkt-roadmap over de neste årene og med utleide dedikerte ressurser som jobber hands-on med vedlikehold og videreutvikling av den eksisterende tekniske plattformen.

Vanligvis arbeider Convert etter en standardisert prosjektmetodikk, men siden teamet bak Sijabra både har god teknisk forståelse og erfaring med liknende prosjektløp tidligere så kan vi arbeide mer smidig som riktignok krever mer fra Sijabra sin side, men som kan øke utviklingstakten og reduserer kostnadsomfanget. Denne samarbeidsformen hjelper også selskapet å øke intern teknisk kompetanse, ytterligere erfaring med prosjektledelse og digital utvikling som vil gjøre det enklere på sikt å bygge opp et in-house team, som er målsetningen på sikt.