Meny

Lukk

Hvorfor velge oss?

Det er stort sett de samme aktørene som ender opp i tilbudskonkurranse om de store prosjektene gang på gang, og vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Under vil vi trekke frem noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandør.

Convert er en av norges ledende e-commerce leverandører, i dag er vi 70+ ansatte som arbeider tverrfaglig for å utvikle e-handelsløsninger som skalerer, selger bedre og som skaper unike kjøpsopplevelser. 

 

1. Vi har utviklet mange nettbutikker

Søker du etter leverandører av nettbutikker så er det mange leverandører å velge i - men hvor mange av disse har egentlig solid erfaring med utvikling og forvaltning av e-handelsløsninger for bedrifter med ambisiøse målsetninger og komplekse behov? Vi vil si det i tillegg till oss er 4-5 aktører i markedet som har den nødvendige erfaringen og faglige tyngden som skal til for å gjøre en god leveranse.

2. Vi ser leveransen i et helhetsperspektiv

Vi mener mange av utfordringene i et nettbutikkprosjekt krever tverrfaglige løsninger. De kan ikke løses av en konsulent, designer eller programmerer alene. Når du kjøper tjenester av et designbyrå og en teknisk leverandør som i liten grad snakker sammen, mener vi du ikke får de beste løsningene.

3. Vi fokuserer på konvertering & UX

Som kunde av oss forstår du at vi er opptatt av konvertering, ganske enkelt fordi mange av diskusjonene vi vil ha sammen handler om dette. Vi gjør anbefalninger basert på hva vi vet eller tror øker konverteringen, og vi er svært opptatt av å måle og verifisere våre anbefalninger i ettertid, samt fortsette å optimalisere konverteringen også etter at prosjektet er ferdig. 

4. Vi har prosjektledere som ikke er utviklere

Vi har helt bevist valgt å ha prosjektledere som ikke er utviklere, fordi vi har erfart at for tekniske prosjektledere ofte lar teknologi komme foran det merkantile. Vi mener at om en funksjon tar 10 timer mer å lage enn en annen, er den verdt det om den øker salget med 4%.

5. Vi har sett filmen før

En fordel vi har ved å ha jobbet med mange nettbutikkprosjekter, er at vi også har løst endel problemer tidligere. I stedet for å finne opp kruttet på nytt, lar vi derfor det komme deg som kunde til gode ved at vi bruker rammeverk og moduler vi har utviklet som du kan kjøpe. Det gir lavere TCO og fjerner unødvendig risiko fra prosjektet, et godt eksempel er vårt Convert Blocks rammeverk vårt, som vi utvikler alle Magento 2 nettbutikkene våre på eller integrasjonsmotoren vår Flow som håndterer alle integrasjoner. 

6. Siden vi jobber med brukertesting, forstår vi nettbutikkbrukeren bedre

Vi lærer noe nytt i hver eneste brukertest vi gjennomfører, og denne innsikten kombinert med vår kompetanse på konverteringsoptimalisering setter oss i en særstilling til å skape brukervennlige og godt konverterende nettbutikker for våre kunder. 

7. Vi har et stort utviklingsteam

Som sikrer kundene våre raskere gjennomføringsevne både i prosjektfase og i etterkant ved videre utvikling, i tillegg til fleksibilitet ved ressursallokering. For oss som leverandør så gir det naturligvis både breddekunnskap og dybdespesialisering innenfor essensielle områder som er verdiskapende for deg som kunde. Eksempel på kunnskapen til våre utviklere er våre mange sertifiseringer, men også at Convert i 2018 er kåret til Topp 10 Contributor til Magento økosystemet, som eneste offisielle partner i Skandinavia

8. Vi har et stort partnernettverk

I Convert arbeider vi med et utstrakt partnersamarbeid innen en rekke bransjer, for at våre kunder skal ha de beste forutsetningene for å lykkes med e-handel. Dette er lokale partnere innen betaling, frakt og byråer spesialister på digital markedsføring. Men også et stort spekter av internasjonale partnere som gir våre kunder økt verdi, men smarte løsninger innen personalisering, søkeløsninger og marketing automation. 

9. Vi leverer på Magento og Pimcore PIM & DAM

Magento er anerkjent som verdens beste e-handelsplattform for både B2C og B2B i en årrekke av både Gartner og Forrester Research, men det er ikke den idelle plattformen for håndtering og oppdatering av store mengder produktinformasjon og media effektivt på tvers av markeder, språk og avdelinger internt for de som ønsker det. Dermed har vi satset på et annet vellykket Enterprise Open Source for akkurat det, nemlig Pimcore PIM og DAM. 

10. Vi er trivelige folk

Vi lover deg godt humør, entusiasme og hyggelige samtaler. Samtidig lover vi også å utfordre deg på dine ideer om vi er uenige, og alltid være ærlige om våre anbefalninger.