Meny

Lukk

Hvorfor velge oss?

Det er stort sett de samme aktørene som ender opp i tilbudskonkurranse om de store prosjektene gang på gang, og vi har et godt forhold til våre største konkurrenter som vi respekterer faglig. Under vil vi trekke frem noen punkter som vi mener gjør oss til den foretrukne leverandør.

1. Vi har utviklet mange nettbutikker

Søker du etter leverandører av Magento eller EPiServer, er det mange leverandører å velge i - men hvor mange av disse har egentlig solid erfaring med e-handel og nettbutikk-prosjekter? Vi vil si det i tillegg till oss er 4-5 aktører i markedet som har den nødvendige erfaringen og faglige tyngden som skal til for å gjøre en god leveranse.

2. Vi ser leveransen i et helhetsperspektiv

Vi mener mange av utfordringene i et nettbutikkprosjekt krever tverrfaglige løsninger. De kan ikke løses av en konsulent, designer eller programmerer alene. Når du kjøper tjenester av et designbyrå og en teknisk leverandør som i liten grad snakker sammen, mener vi du ikke får de beste løsningene.

3. Vi fokuserer på konvertering

Som kunde av oss forstår du at vi er opptatt av konvertering, ganske enkelt fordi mange av diskusjonene vi vil ha sammen handler om dette. Vi gjør anbefalninger basert på hva vi vet eller tror øker konverteringen, og vi er svært opptatt av å måle og verifisere våre anbefalninger i ettertid, samt fortsette å optimalisere konverteringen også etter at prosjektet er ferdig. 

4. Vi har prosjektledere som ikke er utviklere

Vi har helt bevist valgt å ha prosjektledere som ikke er utviklere, fordi vi har erfart at for tekniske prosjektledere ofte lar teknologi komme foran det merkantile. Vi mener at om en funksjon tar 10 timer mer å lage enn en annen, er den verdt det om den øker salget med 4%.

5. Vi har mange ferdige moduler

En fordel vi har ved å ha jobbet med mange nettbutikkprosjekter, er at vi også har løst endel problemer tidligere. I stedet for å finne opp kruttet på nytt, lar vi derfor det komme deg som kunde til gode ved at du kan kjøpe ferdige moduler fra oss til lavere pris og mindre risiko. 

6. Siden vi jobber med brukertesting, forstår vi nettbutikkbrukeren bedre

Vi lærer noe nytt i hver eneste brukertest vi gjennomfører, og denne innsikten kombinert med vår kompetanse på konverteringsoptimalisering setter oss i en særstilling til å skape brukervennlige og godt konverterende nettbutikker for våre kunder.

7. Vi har et stort utviklingsteam

Som sikrer kundene våre raskere gjennomføringsevne både i prosjektfase og i etterkant ved videre utvikling, i tillegg til fleksibilitet ved ressursallokering. For oss som leverandør så gir det naturligvis både breddekunnskap og dybdespesialisering innenfor essensielle områder som er verdiskapende for deg som kunde. 

8. Vi har et stort partnernettverk

I Convert arbeider vi med et utstrakt partnersamarbeid innen en rekke bransjer, for at våre kunder skal ha de beste forutsetningene for å lykkes med e-handel. 

9. Vi leverer på Magento og EPiServer

Magento og EPiServer er de beste e-handelsplattformene i det norske markedet, og siden vi leverer på begge gir vi deg som kunde rådgivning rundt hvilken plattform som passer til ditt behov. 

10. Vi er trivelige folk

Vi lover deg godt humør, entusiasme og hyggelige samtaler. Samtidig lover vi også å utfordre deg på dine ideer om vi er uenige, og alltid være ærlige om våre anbefalninger.