Meny

Lukk

ConnectMyApps

La din bedrift få fordelene av integrerte systemer!

ConnectMyApps er en cloud-basert integrasjonsplattform hvor du selv kan velge hvilke bedriftssystemer du bruker jevnlig som er viktige å integrere med hverandre og som lar deg gjøre akkurat det.

Løsningen loggfører og lagrer data som er synkronisert mellom dine programmer og lar deg automatisere manuelle arbeidsrutiner. Det er raskt å komme i gang med, enkelt å bruke og har en lav månedlig pris.

ConnectMyApps fungerer med et bredt spekter av programmer, inkludert nettbutikkplattformen Magento og populære ERP eller regnskapssystemer som Mamut, 24SevenOffice, Visma og Xledger. 

Fordeler ved ConnectMyApps

Slik fungerer det

Convert administrerer ConnectMyApps integrasjonen for deg. Som en del av nettbutikk prosjektet ditt, ved siden av å designe og oppgradere din Magento nettbutikk, så arbeider vi også sammen med deg for å avgjøre hvilke data og som er mest hensiktsmessig å synkronisere mellom nettbutikken og ERP eller regnskapsprogram ditt, ved å ta i bruk ConnectMyApps. Kort fortalt så forteller du oss bare hvor du ønsker at informasjonen skal være tilgjengelig og hva som er best arbeidsflyt for din bedrift, så sørger vi for at du får det slik. 

 

Eksempel på systemer ConnectMyApps fungerer med

 

 

Rimelig månedsabonnement

Tjenesten vår er tilgjengelig for kun 999,- kr per måned og skulle du ha behov for hjelp til oppsettet av programmet eller for å tilpasse integrasjonen slik at din bedrift får mest mulig utnytte av tjenesten, så er det bare til å ta kontakt med Convert som bistår på konsulentbasis.

Du har alltid tilgang til din ConnectMyApps brukerkonto, slik at du når som helst kan integrere andre programmer som også er viktige for din bedrift, enkelt og uten noe ekstra kostnad. 

 

Interessert i å vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere?

Ta kontakt med Ingar på 913 38 621 eller ingar@convert.no