Meny

Lukk

Zendesk - Helpdesk

Et svært brukervennlig system for å gi dine kunder bedre kundeservice!

Convert anbefaler Zendesk som helpdesk system til alle som driver nettbutikk og som ønsker et lekende lett, funksjonalitetsrikt program som hjelper din bedrift å yte bedre kundeservice. 

Zendesk er startet opp av tre venner i København med mål om å utvikle et program som er pent å se på og enkelt å bruke, for å gi en viss følelse av zen i en ellers kaotisk hverdag med kundeservice. 

I dag har selskapet over 45 000 kunder verden over, blant annet mange innen e-handel som benytter den populære integrasjonen med Magento. 

Programmet organiserer og gjør oppfølgingen av henvendelser enkelt, uavhengig om det er via e-mail, telefon, Facebook, Magento eller chat. 

Hjelp kundene dine å hjelpe seg selv, ved å tilrettelegge Helpdesk med nyttige FAQér, artikler og bra søkefunksjonalitet. 

Du vil i tillegg få økt innsikt i hvordan din bedrift som helhet og de ansatte arbeider med kundeservice, ved å dypdykke og handle på bakgrunn av tilgjengelige data fra Zendesk som innehar et meget godt rapporteringsverktøy.

I tillegg til å bruke Zendesk selv så er Convert en offisiell samarbeidspartner som gjerne hjelper deg med installasjon, oppsett og videre opplæring. 

Få mer informasjon om Zendesk her.

Ta en prat med Markus for å lære mer!

Du når han på telefon 95 74 78 70 eller markus@convert.no