Meny

Lukk

AfterPay

AfterPay er en europeisk betalingsløsning for netthandel, levert av Arvato Financial Solutions. 

Arvato, som eier AfterPay er en internasjonal tjenesteleverandør som brenner for digital teknologi. Med over 70.000 ansatte i 40 land. Selskapet er et helheid datterselskap av Bertelsmann SE & Co. KGaA. 

AfterPay skreddersyr løsninger etter ditt behov som fungerer både offline og online. De hjelper deg å redusere tiden du bruker på administrasjon og tar selv den økonomiske risikoen, dermed får du fokusert din tid på dine kunder.

Når du skal handle i en nettbutikk og ser AfterPay i checkouten så vet du at du får levert varene du bestiller, før du betaler. Du trenger ikke å ha noe kredittkort i nærheten når han handler og du kan velge mellom ulike betalingsmetoder. 

Etter at du har handlet så får du tilgang til My AfterPay-portalen hvor du har god oversikt over dine kjøp fra alle nettbutikker som tilbyr AfterPay. Her kan du enkelt og greit håndtere dine betalinger, søke om konto, delbetaling og mye mer. Dersom du returnerer varen du har kjøpt vil din saldo oppdateres automatisk. Med AfterPay har du full kontroll på dine utgifter.

Betalingsmetoder 

Les mer om AfterPay og deres betalingsløsninger for netthandel her. 

Faktura

Dersom du velger å betale med faktura sendes denne enten sammen med varen, per post eller på e-post. Du har normalt 14 dagers betalingsfrist. Nettbutikken kan legge til en fakturaavgift, det fremkommer når du velger betalingsmetode.

Konto - Samle alle kjøp på en månedsfaktura

Med AfterPay har du mulighet til å dele opp betalingen med AfterPay konto. Da kan du samle alle dine kjøp med AfterPay på èn månedsfaktura.

Når du handler for mer enn 200 kr får du en faktura med tilbud om AfterPay konto. På My AfterPay (kundekontoen din) velger du den eller de fakturaene du ønsker å overføre til konto, og godkjenner vilkårene. Deretter vil du motta en samlet månedsfaktura for valgte faktura. Minste beløp å betale fremkommer på månedsfakturaen og vil være minimum 10% av saldo. Du velger selv om du vil betale minstebeløpet eller mer, og du kan når som helst betale inn hele det resterende beløpet uten ekstra kostnader.

Delbetaling - velg antall måneder

AfterPay gir deg muligheten til å dele opp din faktura i et ønsket antall måneder. 

Du kan velge å dele opp betalingen i 3, 6, 12, 24 eller 36 måneder. Hvor mye du betaler per måned er avhengig av beløpets størrelse og antall måneder. Du kan når som helst, uten ekstra kostnader, velge å avslutte delbetalingen ved å betale inn det resterende beløpet.

Bedriftsmarkedet (B2B)

Om din bedrift retter seg mot kunder innen bedriftsmarkedet eller operer i både privat og bedriftsmarkedet så kan Arvato tilby betalingsløsninger skreddersydd deres behov. 

Med Arvato Financial så har du ikke bare en betalingsløsning, men en leverandør med et bredt spekter av tjenester for å støtte økonomien i din bedrift, fra ordre til oppgjør. (Fakturakjøp, inkasso, kjøp av kundefordringer) 

Abonnementbetaling 

Det koster mindre å beholde kunder enn å tiltrekke nye, med AfterPay kan du innføre nye forretningsmodeller, som abonnement og faste betalinger, for å utnytte de nye trendene blant både bedrifter og forbrukere, som heller vil abonnere på en tjeneste enn å kjøpe produkter.

Les mer om Arvato sine abonnementtjenestener her

White Label

Arvato tilbyr deg å velge mellom å bruke AfterPay, eller deres White Label løsning. Ved å bruke AfterPay løsningen så assosierer du nettbutikken med en sikker og annerkjent merkevare, du utnytter fordelene av et ferdig produkt samtidig som du opprettholder fleksibiliteten. Når AfterPay kommer med nye betalingsfunksjoner for å møte trender og kundevaner i endring så kan du kan du installere disse nye funksjonene raskt og enkelt. 

Fordelene ved å bruke White Label løsningen er blant annet at du har full kontroll på løsningen og utformer design og funksjonalitet selv etter hvilke behov og ønsker din nettbutikk har.  

Få mer informasjon og kontakt Arvato her

Ønsker du mer informasjon om våre partnere?

Ta kontakt med Markus på 95 74 78 70 eller markus@convert.no