Convert blir en del av Pearl Group Les mer

Dintero


Dintero ble etablert i 2017 med målet om å tilby avanserte betalingsløsninger tilgjengelig for alle. Med plattformen til Dintero vil du få tilgang til de beste tilbyderne innen betaling, sydd sammen i en total løsning som effektiviserer hele prosessen til kunder og brukere av løsningen. 

dintero-logo
dintero-logo
dintero-logo

Seeking nerdy perfection within the payment journey


Løsningen til Dintero er en av markedets mest avanserte plattformer for betaling og de sikter mot å tilby mer enn bare muligheten til å ta betalt. Reisen til Dintero startet med å utvikle omnikanalsplattformen for kundeklubben til Europris  “MER”, som de har brukt siden 2018. Det å tilby betaling er noe som flere tilbydere i markedet løser, men det unike med Dintero er den tekniske plattformen som forenkler og effektiviserer prosessene før og etter en betaling. API first og teknisk stabilitet er noe av det kundene til Dintero setter pris på, i tillegg til et pragmatisk syn på hvordan den de beste løsningene bygges opp for kundene.

Samarbeidet med Convert er noe som vi i Dintero har gledet oss mye over. Convert har høy kompetanse, et dedikert team og kommer ofte med kundecaser som krever mer enn hva standard pakkene inneholder. 

Daro Navaratnam, CEO

Gode betalingsløsninger for netthandel

Klarna Checkout.   Vipps.   Nets.   Dintero.   Walley.   Two.

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Kontakt Markus

Våre tjenester

Vi bistår dere med strategisk rådgivning rundt digital handel, teknologi og digital forretningsdrift.

Vi leverer digitale handelsplattformer, PIM & DAM, integrasjoner, søk, personalisering m.m.

Vi leverer tjenester rundt UX-design, CRO, brukerundersøkelser og optimalisering.

Vi hjelper dere med forvaltning av digital handel fra applikasjonsforvaltning og support, til utleie av eCommerce Manager.