Meny

Lukk

Bring

Bring er en av de største post- og logistikkaktørene i Norden og håndterer både nasjonale, nordiske og internasjonale oppgaver.  

Bring hjelper bedrifter med alt innen post, logistikk og kundekommunikasjon - det vil si transportere, planlegge, levere, lagre eller kommunisere effektivt med sine kunder. Enten det er fra bedrift til bedrift eller bedrift til konsumenter.

Convert er en stolt hovedsamarbeidspartner av LOAD 2015, Norges største årlige begivenhet innen e-handel, som arrangeres av Bring. 

Spesialistområder i Norge:

Post
DM og reklame
Kundedialog og CRM
Pakker
Bud og ekspress  
Gods og cargo
Temperert logistikk
Lagertjenester
Fjerdepartslogistikk (4PL)   

For Magento er det utviklet en rekke gode moduler som gjør at du kan tilby dine kunder fleksibilitet og valgfrihet, på en enkel måte. 

Convert kan hjelpe deg med følgende moduler for din nettbutikk som omfatter Bring sine tjenester:

Fraktguiden API - la kundene selv få velge hvordan de mottar pakkene

Med Fraktguiden API, også kalt Shipping guide API, kan kundene dine enkelt se tilgjengelige leveringsalternativer og velge det som passer dem best ut ifra fremsendingstid, leveringsadresse og pris.

Valgfritt utleveringssted API - la kundene selv få velge utleveringssted

Med Valgfritt utleveringssted API, også kalt Pickup Point API, kan kundene dine velge hvilket utleveringssted som passer dem best å hente pakken på.

Booking API - bestilling og etiketter

Med Booking API kan du bestille frakt direkte fra ditt ordresystem, og skrive ut fraktetiketter som PDF, dersom du er registrert i Mybring.

 

Vil du vite mer om utvikling av nettbutikk?

Ta kontakt med Markus på 95 74 78 70 eller markus@convert.no