Meny

Lukk

Consignor

Consignor er Skandinavias største leverandør av transportadmininstrative løsninger. 

Selskapet ble startet i 1997 og har i dag over 115 ansatte ved hovedkontoret i Norge og i de heleide selskapene i Danmark, Sverige, Finland, Romania og Kina.

Med lokal tilstedeværelse og konstant utvikling i forkant av muligheter og behov, er Consignor en langsiktig parter i kundenes forretningskritiske forsendelsesrutiner. 

Både hovedproduktet deres Consignor plattformen som er det mest kjøpte produktet på markedet i dag og Ship Advisor leverer vi integrert med din Magento nettbutikk. 

Consignor gir deg mulighet til å registrere og skrive ut alle dine forsendelser i ett system. Ved å integrere din egen nettbutikk mot Consignor plattformen får du adgang til over 200 forskjellige transportører og alle deres produkter og tjenester. Consignor skriver ut de nødvendige etiketter på samme skriver og overfører EDI-meldingen slik transportøren ønsker. 

Totalt er det over 10.000 bedrifter som baserer sin forsendelsesprosess på Consignor. 

Med Ship Advisor gir du kundene det beste leveringsalternativet basert på handlekurvens innhold og mottakers adresse. Kunden kan velge om sendingen skal leveres hjem, på arbeidsplassen eller hente den på et valgt utleveringssted. Samtidig opplyser Ship Advisor kunden om fraktpris for det aktuelle leveringsalternativet.

Er du interessert i å vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere?

Ta kontakt med Ingar på 913 38 621 eller ingar@convert.no