Meny

Lukk

Porterbuddy

Porterbuddy øker konverteringen i din nettbutikk med ekspress - eller samme dag levering!

I dagens knallharde konkurranse på nett, hvor man kniver om å kapre de samme kundene og ofte på like vilkår, som produkt og pris, så hjelper Porterbuddy din bedrift å skille seg ut fra konkurrentene. Ved å yte raskere, bedre levering og dermed senke terskelen for gjennomføre kjøpet i din nettbutikk. 

Convert har utviklet Magento 1.9 modulen til Porterbuddy og Ferner Jacobsen som er en felles kunde av oss var tidlig ute med å tilby denne tjenesten som er helt i tråd med deres fokus på eksepsjonell kundeservice. 

 

Med Porterbuddy satser vi på å imøtekomme et økende behov for samme dags leveranser, større fleksibilitet for kundene og bedre brukeropplevelse - både i nettbutikken og som del av kundeoppfølgingen i butikkk. 

- Øyvind Haug, Daglig leder, Ferner Jacobsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kundene stiller tydelige krav til hvordan de ønsker å handle, faktisk ønsker hele 4 av 5 forbrukere å velge hvordan en vare skal leveres, en forventning svært få nettbutikker tilfredsstiller, faktisk så viser en undersøkelse at 45% opplevde å ikke få muligheten ti å velge hvordan varen skulle leveres ved deres forrige kjøp. 

Dette høres fantastisk ut, hva gjør jeg nå?

Ta kontakt med Porterbuddy for en uforpliktende prat