Meny

Lukk

Elfo

Elfo leverer markedets mest moderne styringsverktøy for varehandelen. Løsningene innen butikkdata (POS) og ERP er skalerbare i både størrelse og kompleksitet.

Elfo har 20 års erfaring innenfor butikkdata og logistikksystemer. Selskapet har siden 1996 arbeidet med Microsoft Dynamics NAV og innehar således en unik kompetanse innenfor butikk-kjede utfordringer, knyttet opp til et av markedets kraftigste ERP-verktøy.

Elfo har lagt stor vekt på å utvikle enkle og intuitive brukergrensesnitt. Produktene er egnet fra den minste butikk med VisionPOINT levert i nettskyen til de største kjedene med full integrering av Microsoft ERP som en del av løsningen.

MS Dynamics NAV styrer alle tunge prosesser med regnskap og logistikk, mens Elfo sine egetutviklede programmer, som VisionPOS og VisionPOINT brukes som hjelpesystemer for å oppnå effektiv vare- og pengeflyt. VisionPOS og VisionPOINT har blitt utviklet med tanke på en fullstendig integrasjon med MS Dynamics NAV. 

Les mer om VisionPOS og VisionPOINT her. 

Elfo har blant annet løsninger for

  • Generell retail
  • Foto
  • Gull/Ur/Smykker
  • Interiør og hjem
  • Kosthold og kosmetikk
  • Tele og elektronikk
  • Enkeltstående butikker

Les mer om de ulike bransjeløsningene her.

En av de største fordelene med Elfo sine produkter er den unike integrasjonen mellom butikk og ERP system. Dette medfører at alt styres fra Microsoft Dynamics NAV, uten at butikkene behøver å forholde seg til et ”regnskapssystem”. 

Riktig verktøy til den enkelte arbeidsoppgave gjør at butikkansatte, butikksjefer (eier), kjede, logistikk og regnskap får verktøy som er tilpasset deres behov og arbeidsdag. Ikke minst like viktig, kommuniserer verktøyene med resten av verdikjeden.

Denne sammensetningen av systemer reduserer tidsforbruk og øker kontrollen, noe som er helt avgjørende moderne bedrifter. 

Se noen utvalgte kundereferanser her.

Magento 2 integrasjon

Vi har utviklet en Magento 2 integrasjon sammen med Elfo som synkroniserer produktinformasjon, varelager og ordreflyt mellom nettbutikken og Microsoft NAV-forretningsystemet. 

Ønsker du mer informasjon om våre partnere?

Ta kontakt med Markus på 95 74 78 70 eller markus@convert.no