Meny

Lukk

dSAFE

DSAFE utvikler neste generasjons lojalitetsprogram med fokus på å bruke data og innsikt for å ha målrettet markesføring og dialog med kunder. 

dSAFE er et norsk selskap som tilbyr en rekke smarte tjenester for bedrifter som ønsker å  tilrettelegge for god kundeopplevelse på tvers av salgskanaler. I 2012 vant de den prestisjetunge prisen << Telenor Digital Prize Winner>>  for den beste digitale tjenesten i Norden og i dag er det hele 4500 brukersteder som benytter deres løsninger.  

Hva tilbyr dSAFE?

DSAFE gjør det mulig for butikker og kjeder å bruke kvitteringsdata og kundens preferanser for å sende målrettetede og personlige tilbud. Butikker kan identifisere kunder automatisk via betalingskort for å få fanget opp kjøpsdata automatisk. dSAFE leverer også sanntids analyse som en SaaS tjeneste, et brukervennlig verktøy for å gi innsikt om salg, handlekurv og effekt av markedsføring. 

Lojalitet:

Kundene får bonus helt automatisk når de betaler med kort, og slipper dermed å drasse rundt på et separat medlemskort. dSAFE støtter alle typer betalingskort som f.eks BankAxept, Visa, MasterCard, Diners, American Express og flere.

Med dSAFE Loyalty kan du bygge et lojalitetsprogram som passer alle typer organisasjoner, på tvers av butikker og kjeder uten å tenke på hvilke leverandører som leverer betalingsterminal.

dSAFE Lojalitet kan utvides med Elektroniske Kvitteringer som gir en økt verdi for kundene, og et bedre data-analysegrunnlag for butikker og kjeder, slik at dere forstår mer om hvem kundene er og hva de liker.

Retail Analytics:

dSAFE samler inn, normaliserer og regner på dine salgstall i sanntid, slik at du kan se hva som foregår i dine butikker akkurat nå.

Bruk Retail Analytics til å spore dine kampanjer og markedsføringstiltak i sanntid. Splitt-test ulike kampanjer og se hvilke tiltak som er mest effektive.

Finn ut av når på døgnet du har flest kunder, hvilke varer som er mest populære og hvilke varer som genererer mest omsetning. Se hvordan kundenes oppførsel endrer seg gjennom dagen, den siste uken, eller de fire siste uker. 

Elektronisk kvittering:

E-kvittering forenkler kundeopplevelsen, kvitteringen sendes automatisk når kunden betaler og krever ingen ekstra trinn i kjøpsøyeblikket. E-kvittering gjør kunde-behandling enklere og bidrar til en mer positiv opplevelse om en kunde klager på en vare.

Du velger hvor kvitteringene gjøres tilgjengelige for dine kunder. Du kan tilby kvitteringene i din egen kundeportal på nett, rett til kundens epost eller på Digipost.no. 

Sikkerhet:

dSAFE er PCI DSS Level 1 sertifisert av en ekstern aktør. PCI DSS er en sikkerhetsstandard for betalingsløsninger utarbeidet av Visa og Mastercard, som stiller høye krav til sikkerhet og rutiner. 

 

For mer informasjon, kontakt oss eller besøk www.dsafe.com

Ønsker du mer informasjon om våre partnere?

Ta kontakt med Markus på 95 74 78 70 eller markus@convert.no