Convert blir en del av Pearl Group Les mer

Oculos 


Oculos er Norges ledende miljø innen personalisert kommunikasjon. Vi leverer en unik kombinasjon av tjenester innen CRM, marketing-teknologi, Performance og innholdsproduksjon

Fremtiden er personalisert


Oculos er en del av det Aller Media-eide byrånettverket Ahead Group Norway AS. Vi er spesialister på personalisert kommunikasjon ved å omsette innsikt, data og teknologi til kreativ, relevant og sømløs kommunikasjon som engasjerer, konverterer og samtidig bygger lojalitet. Vi arbeider blant annet med kundereiser, kundeklubber, bonusprogram, innholdsproduksjon, Performance og marketing automation. Som del av Ahead Group arbeider vi tett sammen med våre søsterbyråer Hyper Redink og Nova Vista, som tilfører kreativ kraft. 

 

"Convert er en strategisk og viktig samarbeidspartner for oss i Oculos. Vi arbeider tett sammen på flere kunder, og utnytter hverandres kompetanse, både teknisk og faglig på best mulig måte."

- Kristian Marthinsen, Customer Director, Oculos 

Gode personaliseringsløsninger for netthandel

Nosto.   Clerk.io.   

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Kontakt Markus

Våre tjenester

Vi bistår dere med strategisk rådgivning rundt digital handel, teknologi og digital forretningsdrift.

Vi leverer digitale handelsplattformer, PIM & DAM, integrasjoner, søk, personalisering m.m.

Vi leverer tjenester rundt UX-design, CRO, brukerundersøkelser og optimalisering.

Vi hjelper dere med forvaltning av digital handel fra applikasjonsforvaltning og support, til utleie av eCommerce Manager.