Meny

Lukk

Lipscore

Supercharged Ratings and Reviews

Lipscore.com er et norsk selskap som leverer en av verdens mest effektive plugins for innhenting og publisering av produktanmeldelser.

Over 20% av sluttkundene gir en tilbakemelding på produktene de kjøper med dette systemet og hele prosessen rundt innhenting og publisering av anmeldelsene er automatisert og medfører ingen økning i ressursbruk hos deres kunder.

Visste du at produktanmeldelser gir en 15% økning i antall sidevisninger og at over 70% av kunder leser produktanmeldelser før de kjøper online?

Lipscore leverer også en helt unik tjeneste for håndtering av misfornøyde kunder, noe de kaller Support Trigger. Å ha muligheten til å kontrollere negativ omtale er svært viktig, og ved å aktivt ta tak i misfornøyde kunder så tidlig som mulig øker du sjansen for å stoppe dem FØR de rekker å fortelle andre om sine negative opplevelser!

Produktanmeldelser fra Lipscore.com inngår i Converts konverteringsøkende tjenester.

Lipscore har en offisiell Magento modul tilgjengelig, ta kontakt med Convert om du er interessert i å prøve dette på din Magento nettbutikk. Det er også mye nyttig informasjon om funksjoner og pris på Lipscore.no

Ta en prat med Markus for å lære mer!

Du når han på telefon 95 74 78 70 eller markus@convert.no