Meny

Lukk

Preplay

Effektivt og enkelt verktøy for videomarkedsføring som engasjerer besøkende og øker salget!

Innholdsmarkedsføring eller content marketing på godt norsk har vært et buzzord en god stund nå og mange innen netthandel har også vektlagt relevant innhold i form av gode produkttekster, artikler, whitepapers, video og blogg eksempelvis som en essensiell del av markedsføringen og opplevd gode resultater. 

Preplay er en helt ny leverandør på markedet som leverer et verktøy hvor innholdsmarkedsføring er strategien, video er kanalen og deltakerne er ikke tilskuere, men del av et event.  Om det fungerer? De beste kundecasene hittil har opplevd overveldende engasjement og en konverteringsgrad på over 15% (Ja, 15%)

Hvordan fungerer Preplay?

Preplay er en cloud basert plattform så når du har fått opprettet konto er det bare til å starte med å opprette et event.

illustrasjon av hvordan preplay fungerer

Opprett ditt event

Design 

Gjør de visuelle endringene du ønsker. Legg til logo, endre fargene til bedriftens egne og skreddersy designet så det passer til formålet og dere som merkevare. 

Legg til produkter

Registrer de produktene som skal være en del av videoen og som presenteres under eventet. Legg til et bilde, kort beskrivelse og pris. 

Video

Videoen kan være ferdig innspilt på forhånd eller du kan velge å streame video live under eventet ved å bruke webkamera, eksternt kamera eller mobilkamera. (iPhone/Android)

Checkout

Checkout prosessen bør være enkel for kundene å gjennomføre, her kan Convert integrere nettbutikkens checkout (Magento/EPiServer) med Preplay eller så kan mann videreføre kunden til nettbutikken din ved å åpne et nytt vindu. 

Organiser og planlegg

Så er det tid for å finne det rette tidspunktet å arrangere eventet, bruk kunnskapen om kundene dine fra tidligere nyhetsbrev kampanjer, besøk i nettbutikken og aktiviteter i sosiale markedskanaler til å avgjøre når det den beste datoen og klokkeslettet er for å arrangere videoeventet. 

Promoter

Nå er vi snart klare, få eventet ut til eksisterende kunder i nyhetsbrevet deres, del budskapet til følgerne på sosiale medier og markedsfør aktivt som del av nettbutikken. Få flest mulig til å følge videoeventet, engasjere seg på chat og lære noe nyttig om deres produkter eller få rabatterte priser i en begrenset tid. 

Gå live

proteinfabrikken holder event på preplay

Tiden har kommet! Hold eventet ditt og introduser kundene dine for en engasjerende og annerledes handleopplevelse. 

Analyser

Som markedsfører innen ehandel elsker vi å analysere data! Det er hva som gjør arbeidet vårt bedre, men for å bli bedre så må vi først vite hva vi må forbedre. 

Preplay gir verdifull statistikk som vil forbedre salget, innholdsmarkedsføringen og hvordan du kommuniserer med dine kunder. 

analyse dashboard i preplay

Du vil blant annet få informasjon om hvor mange besøkende som ser videoen til enhver tid, hvor mange som har kjøpt, hvor mange som chatter, hva ble sagt i videoen i det spesifikke øyeblikket hvor salget økte signifikant?, hvor ser folk eventet i fra? hvor lenge ser de? 

Hva gjør jeg nå? 

Convert er svært stolte av å ha et offisielt partnersamarbeid med Preplay som gir oss muligheten til å tilby løsningen både til leverandører og nettbutikker. 

Ønsker du å vite mer? få en demonstrasjon? eller komme i gang med ditt første videoevent? Ta kontakt. 

Ta en prat med Markus for å lære mer!

Du når han på telefon 95 74 78 70 eller markus@convert.no