Meny

Lukk

RED Performance

RED Performance er et prisvinnende performance marketing-byrå som jobber med bedrifter med vekstambisjoner. 

Selskapet ble etablert i 2011 og er en del av RED Gruppen, som er Norges største norskeide medie- og kommunikasjonsmiljø, gruppen består av 8 selskaper med ulike spesialiseringer hvorav RED Performance er spydspissen innen digital markedsføring. 

Tjenester

  • Søkemotorannonsering (Adwords)
  • Sosiale medier
  • Display/RTB/Retargeting
  • Medierådgivning
  • Webanalyse
  • Epost- og dialogmarkedsføring
  • Youtube
  • Affiliate-markedsføring
  • Konverteringsoptimalisering

Prisvinnende byrå

Selskapet har gjort seg bemerket ved å vinne en rekke anerkjente priser for sin fagkompetanse, innovativitet og konkrete resultater de har skapt for sine kunder, som blant annet: Årets Byrå (3.plass, 2016), RED er Norges mestvinnende byrå i INMA performance awards, Bing Ads Awards – Agency of the Year Nordics 2016. 

"RED Performance hjelper oss å utvikle nettbutikker som er synlige for våre kunders målgruppe. De spiller en signifikant rolle i verdien vårt arbeid gir kundene våre!"

- Ole Heintz, Daglig leder, Convert.

Samarbeid

Som nettbutikkleverandør er Convert sin rolle å tilrettelegge en teknisk god plattform som tilfredsstiller de til enhver tid gjeldende retningslinjene fra essensielle aktører. (Eks: Google) Å samarbeide med noen av Norges absolutt beste innen digital markedsføring hjelper oss å levere best-practice.

Vi utvikler med andre ord nettbutikker som er et teknisk sett godt utgangspunkt for å rangere godt i søkemotorer , knytte nettbutikken tettere med sosiale medier eller verktøy for dialogmarkedsføring. Men, det er RED Performance som hjelper dere med det aktive markedsarbeidet. De hjelper dere å øke andelen av den organiske trafikken, nå målgruppen deres med rett budskap til rett tid og få best utnyttelse av markedsbudsjettet deres. 

Samarbeidet vårt med RED Performance er helt essensielt for at Convert skal utvikle nettbutikker som øker salget og er i tråd med kundens markedsstrategi. Samtidig er Convert en verdifull partner for RED, da vi fokuserer på å utvikle nettbutikker som øker konverteringen og gir kundene friksjonsfrie brukeropplevelser, slik at man får mer igjen av trafikken og markedsbudsjettet byrået deres forvalter. 

Vi har i dag flere felles kunder hvor samarbeidet skaper merverdi, eksempler på kunder: Run & Relax, Varmefag kjeden og Lanullva. 

Ta kontakt med RED Performance her.

Ønsker du mer informasjon om våre partnere?

Ta kontakt med Markus på 95 74 78 70 eller markus@convert.no