Convert blir en del av Pearl Group Les mer

Sleeknote 


Sleeknote er et SaaS selskap etablert i Danmark i 2014 med en visjon om å skape det mest effektive, ikke-påtrengende og personaliserte on-site verktøyet som konverterer besøkende til kunder og leads. Skap og administrer dine kampanjer i et intuitivt redaktørverktøy, uten hjelp fra verken utvikler eller designer.  

Flere pop-ups for ulike mål


Enten du trenger flere abonnementer til nyhetsbrevet eller ønsker å redusere frafall i handlekurven, så er Sleeknote riktig valg for deg.

Med flere enn 2500 kunder i mer enn +45 land så innehar Sleeknote en unik kompetanse og best-practice innen området, uavhengig av bransje. Sleeknote mener at hver enkelt besøkende fortjener å bli behandlet unikt med en personalisert pop-up basert på deres kundereise og atferd.

Selskapet har flere enn 40 dedikerte «Sleeknoters» som står klare for å ønske deg velkommen og gi deg en skikkelig on-boarding.  

Få en 7-dagers gratis prøveperiode her.

 

"Sleeknote is more than just a popup tool which Convert already knows due to their focus and expertise within conversion optimization. Convert is one of Sleeknote's most important partners and definitely a huge part of our growth in the Norwegian market." 

- Sofie Mølgaard, Head of Partners at Sleeknote

Gode personaliseringsløsninger for netthandel

Nosto.   Clerk.io.   

Vil du vite mer?

Ta en prat med Markus, han er utrolig dyktig på de fleste temaer innen digital handel, og er en trivelig kar i tillegg!

Kontakt Markus

Våre tjenester

Vi bistår dere med strategisk rådgivning rundt digital handel, teknologi og digital forretningsdrift.

Vi leverer digitale handelsplattformer, PIM & DAM, integrasjoner, søk, personalisering m.m.

Vi leverer tjenester rundt UX-design, CRO, brukerundersøkelser og optimalisering.

Vi hjelper dere med forvaltning av digital handel fra applikasjonsforvaltning og support, til utleie av eCommerce Manager.