Meny

Lukk

Tjenester

Vi er kanskje den aktøren i markedet med det mest omfattende tjenestetilbudet når det kommer til e-handel. Grunnen til dette er at vi vet hva som skal til for å lykkes med nettbutikk, hva som det er lurt å ha som endel av kjerneleveransen og hva som det er lurt å bruke samarbeidspartnere på. 

Vi vil dele vår innsikt med deg...

I bloggen vår legger vi derfor ut faglig påfyll og deler vår erfaringer og perspektiver.

 • Ti råd for å unngå konkurs innen norsk detaljhandel

  Birk Sport, VITA, Tilbords kjeden, Spaceworld, Enklere Liv og Notabene. Listen begynner å bli lang, og den fortsetter å vokse. De siste årene har en rekke godt etablerte Norske Retaliere måttet kaste inn håndkledet. Noen av dem så totalt, at verken bankene eller nye investorer ønsket å ta over driften. En rekke rene nettbutikker sliter også. I løpet av første halvår 2019 meldte 41 oppbud. Det samme skjer i andre land, hvor “Retail Apocalypse” rammer hardt. Kundene er der, men oppfører seg ikke som tidligere.

   

  Les mer
 • Våre verdier i Convert

  Jeg tror på verdibasert ledelse. Jeg tror at bedrifter som lykkes med å etablere et felles DNA som tydelig identifiserer hva de gjør, hvordan de gjøre det og ikke minst hvorfor de gjør det lykkes bedre enn bedrifter som anvender regler og tunge beskrivelser for hva som er lov og ikke lov. 

  Les mer
 • Magento utnevnt til Leader i ny Gartner ecommerce rapport

  Anerkjente Gartner slipper ny fersk rapport som rangerer ledende e-commerce plattformer hvor Magento for tredje året på rad sikrer seg en plassering som Leader. 

  Les mer