Meny

Lukk

Tjenester

Vi er kanskje den aktøren i markedet med det mest omfattende tjenestetilbudet når det kommer til e-handel. Grunnen til dette er at vi vet hva som skal til for å lykkes med nettbutikk, hva som det er lurt å ha som endel av kjerneleveransen og hva som det er lurt å bruke samarbeidspartnere på. 

Vi vil dele vår innsikt med deg...

I bloggen vår legger vi derfor ut faglig påfyll og deler vår erfaringer og perspektiver.

 • Våre verdier i Convert

  Jeg tror på verdibasert ledelse. Jeg tror at bedrifter som lykkes med å etablere et felles DNA som tydelig identifiserer hva de gjør, hvordan de gjøre det og ikke minst hvorfor de gjør det lykkes bedre enn bedrifter som anvender regler og tunge beskrivelser for hva som er lov og ikke lov. 

  Les mer
 • Magento utnevnt til Leader i ny Gartner ecommerce rapport

  Anerkjente Gartner slipper ny fersk rapport som rangerer ledende e-commerce plattformer hvor Magento for tredje året på rad sikrer seg en plassering som Leader. 

  Les mer
 • Convert rigger for fremtiden og ansetter ny CEO

  Convert Group utvikler og drifter e-handelsløsninger for en rekke store norske nettbutikker som bl.a Eplehuset, Aschehoug, X-Life og Norli. Selskapet opplever kraftig vekst og har gått fra ca. 30 til 60 ansatte på et år. Convert ansetter nå ny CEO for å styrke teamet og legge til rette for fortsatt vekst.
  Les mer