Meny

Lukk

Tjenester

Vi er kanskje den aktøren i markedet med det mest omfattende tjenestetilbudet når det kommer til e-handel. Grunnen til dette er at vi vet hva som skal til for å lykkes med nettbutikk, hva som det er lurt å ha som endel av kjerneleveransen og hva som det er lurt å bruke samarbeidspartnere på. 

Vi vil dele vår innsikt med deg...

I bloggen vår legger vi derfor ut faglig påfyll og deler vår erfaringer og perspektiver.

 • Magento utnevnt til Leader i ny Gartner ecommerce rapport

  Anerkjente Gartner slipper ny fersk rapport som rangerer ledende e-commerce plattformer hvor Magento for tredje året på rad sikrer seg en plassering som Leader. 

  Les mer
 • Convert rigger for fremtiden og ansetter ny CEO

  Convert Group utvikler og drifter e-handelsløsninger for en rekke store norske nettbutikker som bl.a Eplehuset, Aschehoug, X-Life og Norli. Selskapet opplever kraftig vekst og har gått fra ca. 30 til 60 ansatte på et år. Convert ansetter nå ny CEO for å styrke teamet og legge til rette for fortsatt vekst.
  Les mer
 • Økte omsetningen med 39% som en følge av plattformbytte

  "Det høres bra ut, men alle byråer sier at de er flinkest, har den beste teknologien og kan vise oss et referansecase" var tilbakemeldingen vi fikk i et møte med en potensiell kunde nylig og jeg skjønner han godt! Det var triggeren som fikk oss til å ville finne ut, "hva er de konkrete resultatene vi har vært med på å skape for samtlige nettbutikker vi har utviklet?" 

  Les mer