Meny

Lukk

Magento Hosting

Vi tilbyr stabile, skalerbare servere som gir nettbutikken økt salg og kunden bedre brukeropplevelse.

Hvorfor hoste hos Convert?

Convert vet at stabilitet og responstid er helt essensielt for din nettbutikk. Responstid har en direkte innvirkning på konverteringsgrad, bouncerate, opplevd kjøpsopplevelse, effektiv administrasjonsarbeid og Google sin egen rangering av nettbutikken.

Vi tilbyr dermed et miljø som er skreddersydd for Magento og med kraftfulle servere som vi kan tilpasse ditt eksisterende og fremtidige behov. 

 

Er det alt?

Men et godt driftsavtale er ikke bare RAM og GB, det er også viktige tjenester som øker graden av sikkerhet, stabilitet og vedlikehold av din nettbutikk. Vi inkluderer dermed blant annet SSL, backup, monitorering og kvartalsmessige helsesjekker av server, installasjon og servicer. 

 

Velg den pakken som passer deg best


  Large Medium Small
Lagring (SSD) 160GB 80GB 60GB
RAM 16GB 8GB 4GB
Prosessor 8 kjerner 4 kjerner  2 kjerner
Båndbredde 6 TB 5 TB  4 TB
Dedikert VPS Ja Ja Ja
Servermonitorering Ja Ja Ja
Statusrapport (epost) Ja Ja Ja
Test & Staging server Ja Ja Ja
Mailgun email server Ja Ja  Ja
Diagnostikk Ja    
Backup 

Daglig + ukentlig

2 ulike steder

Daglig + uke

2 ulike steder.

Cloud (ukentlig)
Caching

Varnish
+ Memcache

Støtte for
Varnish
Fullpage 
SSL

Extended
Validate

(1 domene)

Støtte for SSL Støtte for SSL
Etablering (engangskostnad) kr 2.500,- kr 2.500,- kr 2.500,-
Månedlig kostnad  kr 3.970,-
/mnd
kr 2.380,-
/mnd
kr 1.470,-
/mnd

*Convert Group forbeholder seg retten til å installere og konfigurere alle anbefalte Magento sikkerhetsoppdateringer for kunder som driftes av oss, for å opprettholde sikkerheten og stabiliteten til våre kunders nettbutikker. Dette arbeidet faktureres på timesbasis for alle våre kunder, men til en redusert timespris. (690,- per time) 


Enterprise kunde? Ta kontakt, så skreddersyr vi det som passer deres behov best. 

Tilleggstjenester

Om du ikke har behov for mer kapasitet, men ønsker ekstra tjenester til din Start eller Standard pakke så har du naturligvis muligheten til å legge til dette. 

SSL Sertifikat

SSL er en teknologi som krypterer informasjonen som går mellom brukeren og nettbutikken, vi anbefaler alle våre kunder å ta i bruk SSL. Vi tilbyr to alternativ:

Quick Validate - 2500,- i etablering og 149,- per mnd. 
Extended Validate - 5000,- i etablering og 399,- per mnd. 

Diagnostikk

Kvartalsmessig diagnostikk øker sikkerhet og vedlikehold av server, installasjon (Magento) og servicer (integrasjoner/moduler) = Fra 999,- per mnd. 

Varnish (caching)

Varnish Software er en norskutviklet web aksellerator for økt responstid og håndtering av flere samtidige brukere i nettbutikken. = 299,- per mnd. (Kan kun kjøpes som tillegg til Standard Hostingavtale)

Avtalevilkår

Alle våre pakker faktureres forskuddsvis 3 måneder, fakturering følger standard kvartal og vi opererer med 10 dager betalingsbetingelser. Alle priser er eks.mva 25%, det er 12 måneder bindingstid og 3 mnd oppsigelsesfrist. Kostnaden tilknyttet hosting er 50% under utviklingsfasen av nettbutikkprosjektet. 

Service Level Agreement

Ta en prat med Markus for å lære mer!

Du når han på telefon 95 74 78 70 eller markus@convert.no