Meny

Lukk

Teknologie­valuering

Vi hjelper dere å velge rett teknologi for dere, alt fra valg av e-handelsplattform, til tredjepartskomponenter og betalingsløsninger. Vi har utviklet så mange nettbutikker nå at vi har detaljkunnskap om de fleste teknologier dere bør vurdere for deres nettbutikk.

Vi tjener ingenting på å gi dårlige råd

Siden vi leverer løsninger på både Magento og EPiServer, anbefaler vi plattformen som passer til den enkelte kunde med god samvittighet. En aktør som kun leverer på en av plattformene vil ofte anbefale den hver gang, selv om den ikke er det beste for kunden. 

Og ja, begge plattformer har sine fortrinn og det er ikke alltid likegyldig hvilken plattform dere velger - både i forhold til deres behov og kostnadene det medfører. 

Valg av hovedplattform er en ting, men en nettbutikk benytter en mengde ulike teknologier, og vi kan hjelpe dere å ta de riktige valgene. 

Ta en prat med oss først

Vi gjør gjerne en teknologievaluering sammen med dere før prosjektet går ut til ulike leverandører på anbud, for å sikre at dere ender opp på den plattformen som best passer deres behov. Dette er noe vi leverer som en isolert tjeneste uten videre forpliktelser til et hovedprosjekt. 

Lyst til å ta en prat om hvordan vi kan hjelpe dere?

Ta kontakt med Ingar på 913 38 621 eller ingar@convert.no