Meny

Lukk

Magento nettbutikk

Magento er verdens største nettbutikkplattform, og det er estimert at 25% av verdens nettbutikker kjører på denne plattformen. Siden den er basert på åpen kildekode, er det et digert økosystem rundt Magento, noe som betyr flere fordeler for deg som kunde.

Magento 2 er en ledende e-handelsplattform

Magento 2 er en ledende e-handelsplattform, og utvilsomt en av de dere bør vurdere om dere skal over på nytt plattform eller starte en ny nettbutikk. Få plattformer vil gi dere like mye fleksibilitet, kraft og funksjonalitet for pengene som det Magento gjør.

Magento er et amerikansk selskap med en global satsing, sentralt er de ca 800 ansatte. De har totalt 350+ offisielle partnere verden over, i Norge er det 5 offisielle partnere. 

Magento er kåret til årets plattform for 4 året på rad, raskest voksende plattform og Leader både innen B2C og B2B av publikasjoner som Forrester og Gartner. 

Det finnes svært mange moduler til Magento

Fordelen med dette er åpenbart at man slipper å finne opp hjulet på nytt, og har man et behov skal man ikke se bortifra at andre kunder har hatt dette behovet før og at det finnes en gjennomtestet og ferdigutviklet løsning for dette.

I tillegg har Magento svært mye funksjonalitet bygd inn i selve plattformen, som gjør at man får grunnmuren til en solid nettbutikk innebygd. 

I Convert har vi utviklet et rammeverk vi bruker for alle Magento 2 nettbutikker vi utvikler, dette gir deg mange gode fordeler, les mer om hvorfor vi anbefaler å bruke et slikt rammeverk i stedet for å starte på scratch og alle andre fordeler med Convert Blocks her.

Magento + Pimcore 

Ved å utvide Magento med mulighetene i Pimcore, som inkluderer alt fra brukervennlig innholdspublisering, til personalisering og Product Information Management (PIM) får man en enterprise løsning som dekker behovene selv til de mest kravstore kjeder og nettbutikker. En av de store svakhetene i Magento har vært et underutviklet CMS; og med Pimcore får man et enterprise-nivå CMS som lar dere jobbe med alt fra blogg, til dynamiske landingssider og profesjonell innholdsproduksjon.

Magento Open Source eller Magento Commerce?

Magento kommer i Open Source versjonen som er uten lisenskostnader, og i en Commerce-versjon som medfører årlige kostnader avhengig av omsetningen til nettbutikken. Kontakt oss for å få råd om hvilken versjon dere bør velge.

Velg en leverandør med omfattende erfaring!

Magento er et omfattende system, og det er få leverandører i markedet som har bred og dyp nok erfaring til å levere en gjennomarbeidet og profesjonell Magento-løsning. 

Velger du en uerfaren aktør risikerer du en ustabil og treg nettbutikk med store konverteringsfeil. 

Convert er en Magento Enterprise Partner, med mange sertifiserte Magento-utviklere og flere års erfaring med utvikling av brukervennlige, skalerbare ehandelsløsninger. 

Vil du vite mer om utvikling av nettbutikk?

Ta kontakt med Markus på 95 74 78 70 eller markus@convert.no