Meny

Lukk

Magento nettbutikk

Magento er verdens største nettbutikkplattform, og det er estimert at 25% av verdens nettbutikker kjører på denne plattformen. Siden den er basert på åpen kildekode, er det et digert økosystem rundt Magento, noe som betyr flere fordeler for deg som kunde.

Det finnes svært mange moduler til Magento

Fordelen med dette er åpenbart at man slipper å finne opp hjulet på nytt, og har man et behov skal man ikke se bortifra at andre kunder har hatt dette behovet før og at det finnes en gjennomtestet og ferdigutviklet løsning for dette.

I tillegg har Magento svært mye funksjonalitet bygd inn i selve plattformen, som gjør at man får grunnmuren til en solid nettbutikk innebygd. 

Magento + Pimcore 

Ved å utvide Magento med mulighetene i Pimcore, som inkluderer alt fra brukervennlig innholdspublisering, til personalisering og Product Information Management får man en enterprise løsning som dekker behovene selv til de mest kravstore kjeder og nettbutikker. En av de store svakhetene i Magento har vært et underutviklet CMS; og med Pimcore får man et enterprise-nivå CMS som lar dere jobbe med alt fra blogg, til dynamiske landingssider og profesjonell innholdsproduksjon.

Convert er eneste norske Professional-solution partner!

Convert er offisiell Magento partner og har utviklere som i tillegg til utdanning og flere års arbeidserfaring innen e-handel både er sertifisert Front-end Developer, Magento Plus Developer og Magento Developer.  

Magento2

Vi leverer prosjekter på Magento sin nyeste versjon Magento 2, se noen av kundene våre her.

Magento Open Source eller Magento Commerce?

Magento kommer i Open Source versjonen som er uten lisenskostnader, og i en Commerce-versjon som medfører årlige kostnader avhengig av omsetningen til nettbutikken. Kontakt oss for å få råd om hvilken versjon dere bør velge.

Velg en leverandør med omfattende erfaring!

Magento er et omfattende system, og det er få leverandører i markedet som har bred og dyp nok erfaring til å levere en gjennomarbeidet og profesjonell Magento-løsning. 

Velger du en uerfaren aktør risikerer du en ustabil og treg nettbutikk med store konverteringsfeil. 

Vil du vite mer om utvikling av nettbutikk?

Ta kontakt med Markus på 95 74 78 70 eller markus@convert.no