Meny

Lukk

Vi hjelper VITA.no å øke konverteringen på nettbutikken

Vi har redesignet og hjulpet VITA.no med konverteringsoptimalisering på sin nettbutikk. Resultatet ble et stort løft i omsetningen.

I første fase av prosjektet med VITA.no fikk vi i oppdrag å se på hvordan vi kunne forbedre checkoutløsningen (standard Magento checkout) slik at den konverterte bedre. Resultatet av prosjektet, som vi kjørte i tett samarbeid med det dyktige eCommerce teamet på Vita, var en økning i konvertering på 25%. 

 

Resultatene av redesignet viser en økning i konverteringen på over 30%, som gir en total økning hittil på over 62,5%

I neste fase av prosjektet redesignet vi hele nettbutikken, med sterkt fokus på å løfte konverteringen.  Designet ble knyttet nærmere merkevaremanualen til VITA, og tar igjen kjente elementer fra butikkene og annonsering. I tillegg ble det fokusert vesentlig på å innføre endringer med mål om å øke konverteringen. 

“Convert har vært en ekstremt verdifull samarbeidspartner for oss, og er helt i toppen i Norge på utforming av nettbutikk. Hele prosessen ble kjørt i et konverteringsperspektiv, og de har ekstremkompetanse på å få nettbutikker til å konvertere.” 
Alf Johndal, Online Marketing and Sales Manager, VITA AS

Convert vil jobbe videre med VITA.no på konverteringsoptimalisering for å forbedre nettbutikken ytterligere. TrollWeb står for utviklingen til VITA.

Besøk nettbutikken på VITA.no

Interessert i å vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere?

Ta kontakt med Ingar på 913 38 621 eller ingar@convert.no