Meny

Lukk

Vikingweb og Brains&Coffee slår seg sammen til å bli Convert

Vi har gleden av å kunngjøre at selskapene har slått seg sammen for å skape en større og mer helhetlig e-handelsfokusert leverandør, som kan være en solid partner for nettbutikker. 

Visjon: Vi skal lage Norges, og kanskje verdens beste nettbutikker.

Hvorfor slår vi oss sammen?

Etter at selskapene over tid ble bedre kjent gjennom å samarbeide på ulike prosjekter, var det tydelig for oss hvorfor dette burde være det neste steget. Hver for oss besatt vi unik kompetanse som er nødvendig for nettbutikker, men ved å stå sammen får vi et tjenestetilbud som på en helt annen måte integrerer konverteringsperspektivet og målet om å skape resultater for kundene våre.

Mens konkurrentene våre i større grad kun består av utviklere og tekniske perspektiver, vil vi gjennom å balansere det merkantile, brukerfokuserte og tekniske ikke bare være i stand til å hjelpe våre kunder med å lage en bedre nettbutikk - men også hjelpe våre kunder å ta bedre avgjørelser. Ganske enkelt fordi vi ikke bare selger kode.

Nye tjenester

Noen av de nye tjenestene vi dermed kan tilby kundene våre er for eksempel:

Om selskapene

Vikingweb er en av Norges ledende leverandører av Magento-nettbutikk, og tilhørende rådgivning. Selskapet har 30 ansatte i Norge og India.

Brains&Coffee er et selskap i Neovada-gruppen, og har opparbeidet seg en sterk posisjon på design, brukertesting og konverteringsoptimalisering av nettbutikk, i tillegg til å¨være EPiServer-partner. Selskapet har 21 ansatte i Norge og Russland. 

Til sammen blir selskapene en fullservice leverandør som leverer hele tjenestespekteret før, under og etter nettbutikkprosjektet, og som i større grad kan være en solid sparringspartner for kundene. Det nye selskapet har fått navnet Convert, og er registrert i enhetsregisteret som Convert Group AS.

Convert Group AS har kontorer i Øvre Vollgate 9 i Oslo sentrum.

Styret og ledelsen

Styret i Convert Group AS består av Torkel Johannessen (Styreleder), Ingar Melby, Kenneth Mellqvist og Markus R. Sæther.

Ledelsen i selskapet har blitt omstrukturet, og Ole J. Heintz går inn som daglig leder, fra rollen som daglig leder i Brains&Coffee.