Meny

Lukk

Senior Frontendutvikler

Convert er en gjeng med teknologer, designere, konverteringseksperter, forretningsutviklere og prosjektledere. Vi bygger Norges råeste fagmiljø innen e-handel og trenger flere sterke utviklere med på laget.

Vårt fokus er på store kjente kunder og merkevarer, noe som betyr langsiktige og utfordrende prosjekter med høyt nivå i alle ledd.

Vi er på jakt etter deg som er en dyktig teknolog med en velutviklet faglig stolthet. Hos oss vil du få mulighet til å spisse deg innen e-handel og på teknologi som blir stadig mer ettertraktet.

Som utvikler i Convert vil du få mulighet til å utvikle deg faglig og få stor innflytelse på løsningene du jobber med. Vi er opptatt av høy kvalitet i leveransene våre og ønsker oss nysgjerrige kolleger som kan bidra til å holde oss i forkant av den teknologiske utviklingen.

Vi er anerkjent for god design og setter estetisk sans høyt. Likevel overlater vi ikke viktige ting som brukeropplevelse og konvertering til subjektiv synsing. Vi arbeider etter en svært datadrevet metode, og bruker verktøy som brukertesting, eyetracking og A/B-testing til å lære hvordan vi kan skape enda bedre løsninger.  Vi tror på å vite fremfor å gjette og håper du syns det er spennende også!

Vår metodikk legger opp til tett kontakt med kunden, om du trives med å delta i workshops og sparre med kunder såvel som kolleger ser vi på det som et stort pluss.

Arbeidsoppgaver

  • Utvikling av avanserte e-handelsløsninger

  • Skreddersøm utvikling

  • Rådgivning og sparring med kunder

Relevant erfaring

  • HTML5 / CSS3

  • Sass / Less

  • Javascript

  • AngularJS / ReactJS / lignende

  • Grunt / Gulp

  • DevOps / automatisering / skytjenester

Vi satser hardt på DevOps, med fokus på skalerbar og trygg drift i skyen. Automatisering, testing og monitorering er noe vi ønsker å gjøre mer av også på framsia, så om du er interessert i sånt er det svært positivt.

Hos oss får du selvfølgelig konkurransedyktige vilkår. Vi har ingen massør ansatt, men til gjengjeld kan vi tilby interessante arbeidsoppgaver, spennende kunder (som du sannsynligvis har handlet hos selv), faglig utvikling og et godt sosialt miljø.

Ta kontakt på claus@convert.no om du vil sette ditt preg på Norges beste e-handelsmiljø!