Meny

Lukk

Oseberg Solutions

Vi er kjempefornøyde med å samarbeide med en av Norges ledende aktører innen ERP, årets Microsoft Dynamics partner 2016, Oseberg Solutions! 

Oseberg Solutions er et sterkt kompetansehus med over 30 dedikerte ansatte som har drevet med utvikling og implementering av Microsoft Dynamics NAV siden år 2000.

Selskapet har valgt å spesialiserere seg med egne team innen Handel, Industri og Grafisk.

Et godt forretningssystem, med rett partner

Microsoft NAV er et fullverdig forretningssystem som ikke bare håndterer regnskap, kunder og ordre, men som også omfatter mer avanserte forretningsprosesser som innkjøp, lager og logistikkflyt.

Vår erfaring er at dette er områder hvor de fleste forretningssystemene ikke leverer godt nok, noe som er til stor ergelse for handelsbedrifter som ønsker kontroll, oppdaterte rapporter og skalerbar drift, uavhengig om man selger via fysisk butikk, nettbutikk eller forhandlere.  

Så vi anbefaler Microsoft NAV på det varmeste, men god programvare i seg selv er ikke svaret. Det er ikke før man kombinerer et godt forretningssystem som dette med en virkelig kompetent partner at man virkelig får igjen for investeringen, ved mer effektiv drift og økt kontroll. 

Derfor er vi stolte over å samarbeide med Oseberg Solutions, for de har en solid løsning i bunnen og den faglige kompetansen til å implementere den best mulig for din bedrift. 

Netthandel

Vi er naturligvis svært begeistret over at de også har svært god forståelse for netthandel og Magento som plattform, de har flere kunder som satser seriøst på netthandel og har gjennomført en rekke vellykkede integrasjonsprosjekter mellom Magento og Microsoft NAV. 

Oseberg Solutions er en del av Oseberg gruppen som blant annet omfatter Oseberg Services, som tilbyr tjenester innen regnskapsføring. Sumango som leverer regnskapsløsninger som er basert på MS NAV. Yoodoo som leverer en skybasert forretningsløsning som er tilpasset for mindre bedrifter som ønsker en fullverdig løsning som de kan vokse i, uten store tilpasninger og kostnader fra starten av. Totalt omfatter selskapene 67 ansatte. 

Kontakt

Om du vurderer nytt forretingssystem og ønsker mer informasjon om Microsoft NAV så kan du ta kontakt med Per Tonny Berg, Salgssjef Handel. Se kontaktinformasjon her.

Ønsker du mer informasjon om våre partnere?

Ta kontakt med Markus på 95 74 78 70 eller markus@convert.no